Activaties

Mijn eerste ervaring gisteravond met deze activatie was heel fijn. Ik ben rustig op de bank gaan liggen, had veel kaarsjes aan, meditatieve muziek op de achtergrond en een mooi geschilderd portret van Maria Magdalena met de kleine Sarah Tamar binnen mijn gezichtsveld.

Vrij snel na de start voelde ik een lieflijk vrouwspersoon rechts naast me komen zitten en die een hand boven mijn zonnevlecht hield. Ik ervaarde rust en heel veel liefde. Niet lang daarna werd het knap druk rondom me, allemaal Engelen en elke Engel deed iets voor mij. Wat ik heel duidelijk voelde was dat mijn verstuikte linker enkel een healing kreeg.
Dit alles was licht, liefde, speels, luchtig, ik moest er innerlijk om lachen.
Na de activatie voelde ik me zalig! 
Hierna ben ik dingen gaan opschrijven waar ik graag aan wil werken en dat schrijven ging vanzelf.
Fijn!
Dankjewel allemaal 

Hallo Ismael en Luna, vanochtend heb ik de MM activatie gedaan en ik wil een korte review geven: de energie van de MM activatie was vanaf het begin al sterk aanwezig en werd nog intenser halverwege. Ik voelde heel intens mijn hartchakra en daarna mijn hart. Ik had verder weinig beelden, wel de kleur licht blauw en ik voelde in het 2e gedeelte een soort van een windvlaag (=energie) over me heen gaan. S is zelfs gaan zitten om de intense energie te kunnen toelaten (en zij is toch wel heel wat gewend :))

Heel mooi, bedankt voor jullie energie!I Het was een heel fijne activatie. groetjes Els