Over mij

Wie ben ik...

Mijn naam is Luna Magdalena. Dit is niet mijn echte naam, het is de naam die ik doorkreeg van mijn ziel en die ik draag sinds 2008. Ik ben geboren en getogen in Groningen. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik getrouwd en werkte jarenlang als intercedent en consultant. Ik kreeg drie kinderen en alles liep op rolletjes. Tot het moment dat een bezoek aan een natuurgenezeres mijn leven veranderde (1997). Zij opende mijn ogen en ik ontwaakte...

Een jarenlange zoektocht naar mijn ware zelf ging van start, een tocht vol heling van oude overtuigingen en pijn. Vele boeken verslond ik en vele cursussen en opleidingen volgden op het gebied van o.a. Reiki, Channelen, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Reading- en Healing. Met elke cursus kwam ik een stap verder in mijn eigen helingsproces. Ik startte een eigen spirituele praktijk (2003), die ook nog eens zeer goed begon te lopen. Zo gaf ik inwijdingen Shambhala Reiki en Magnified Healing, Feng Shui workshops, consulten en lezingen, Medium consulten en hielp ik als Huisfluisteraar diverse makelaars om lang te koop staande woningen een impuls te geven. Ik was 'lekker bezig' op het spirituele pad. Met mijn man en drie kinderen woonde ik in een mooi groot huis in de rust van het Groningse land, was gelukkig en had mijn leventje keurig op orde. 

Maar daar was de dag dat ik mijn tweelingziel tegenkwam (2006). Geheel onverwachts. Vanaf die dag is geen steen van mijn oude leven overeind gebleven. Ik heb alle touwtjes, alle zekerheden, alle ideeën over mijn toekomst moeten loslaten. De storm die door mijn leven woedde was zo krachtig dat ik niet anders kon dan me overgeven aan dat wat gebeurde. 

Een heftige periode volgde. In de jaren die daarop volgden stond niet alleen de liefde centraal stond, maar ook de totale afbraak van mijn mens-zijn. Niets van mijn oude leven is overeind gebleven, niets van mijn ego, menselijke verlangens en persoonlijke wil, is overgebleven. 

Heb ik dit gewild, heb ik dit gewenst, heb ik dit gevisualiseerd? 

Nee... Als mens heb ik dit niet gewild. Mijn ziel daarentegen wél. Dankzij dit proces van afbraak van mijn aardse en spirituele leven zijn oude overtuigingen verdwenen en zijn al mijn emoties en pijn uit dit leven en vorige levens geheeld. Hierdoor kan mijn ziel nu het stuur van mijn leven geheel overnemen en is het niet meer mijn wil geschiedde, maar uw wil geschiedde. Ik als mens heb maar af te wachten...

♥♥♥

Anno 2022 zijn mijn tweelingziel en ik uit elkaar. We hebben een eigen pad te bewandelen en een eigen taak uit te voeren. Ook heb ik een andere naam doorgekregen: Zora. Zora betekent dochter van de zon, dochter van God. Dit is mijn kosmische naam. De naam Luna staat voor nu nog op deze website, maar binnenkort zal ik dit gaan veranderen.

Lieve mensen, er woedt een krachtige storm over de aarde en deze storm zal ook jouw leven bereiken, als dit nog niet het geval is. Of je nu wel of niet ontwaakt bent, of je nu wel of niet ver op je spirituele pad bent. Om de stap naar een nieuwe aarde te kunnen maken zullen al jouw menselijke eigenschappen en verlangens afgebroken moeten worden. Vandaar deze tijd vol onzekerheid, afbraak en chaos...

Als jij de moed hebt en de innerlijke drang voelt om dit zware proces van afbraak aan te gaan, volg mij dan op de blog op deze website en op facebook. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring op het gebied van energiewerk en met al mijn ervaring hoop ik je te kunnen helpen, om samen een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

In liefde, Luna  ♥