Wie ben ik?

een (beetje) over mij

Mijn naam is Luna Magdalena. Dit is niet mijn echte naam, het is de naam die ik doorkreeg van mijn ziel. Mijn echte naam is Leonie. Ik ben geboren en getogen in Groningen en sedert 2010 woon ik in Leiden. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant werving en selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen volgde ik de ene cursus en opleiding na de andere op het gebied van o.a. Reiki, Channelen, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Reading- en Healing. 

Ik startte een eigen spirituele praktijk - The Feel Good Company - die ook nog eens zeer goed begon te lopen. Zo gaf ik inwijdingen Shambhala Reiki en Magnified Healing, Feng Shui workshops / consulten / lezingen en hielp ik als huisfluisteraar diverse makelaars om lang te koop staande woningen een impuls te geven. Ik was 'lekker bezig' op het spirituele pad. Met mijn man en drie kinderen woonde ik in een mooi huis op het Groningse platteland, was gelukkig en had mijn leventje keurig op orde.

Maar daar was de dag dat ik mijn tweelingziel tegenkwam. Geheel onverwachts. Vanaf die dag is geen steen van mijn oude leven overeind gebleven. Ik heb alle touwtjes, alle zekerheden, alle ideeën over mijn toekomst moeten loslaten. De storm die door mijn leven woedde was zo krachtig dat ik niet anders kon dan me overgeven aan dat wat gebeurde. Een heftige periode volgde. In de jaren die daarop volgden stond niet alleen de liefde centraal stond, maar ook de totale afbraak van mijn mens-zijn. Niets van mijn oude leven is overeind gebleven, niets van mijn ego, menselijke verlangens en persoonlijke wil, is overgebleven.

Heb ik dit gewild, heb ik dit gewenst, heb ik dit gevisualiseerd?

Nee... Als mens heb ik dit niet gewild. Mijn ziel daarentegen wél. Dankzij dit proces van afbraak van mijn aardse en spirituele leven zijn oude overtuigingen verdwenen en zijn al mijn emoties en pijn uit dit leven en vorige levens geheeld.

♥♥♥

Sinds begin 2022 zijn mijn tweelingziel en ik uit elkaar. We hebben een eigen pad te bewandelen en een eigen taak uit te voeren. Door de diepe pijn van de scheiding kreeg ik de mogelijkheid om het traject te bewandelen van ziel naar hoger/goddelijk zelf. En nu Ben ik. Mijn hoger zelf heeft het stuur van mijn leven geheel overgenomen en is het niet meer mijn wil geschiedde, maar Uw wil geschiedde. Ik als mens heb maar af te wachten... Van mijn hoger zelf heb ik een andere naam doorgekregen: Zora. Deze naam betekent dochter van de zon, dochter van God, maar ik heb besloten de naam Luna vooralsnog aan te houden.

Mijn taak in het leven is, om als ervaringsdeskundige, andere mensen te helpen de oerverbinding tussen mens-zijn en God-zijn te herstellen en te activeren. Dit doe ik middels het geven van Inwijdingen, live en op afstand. Weet dat de energie op aarde inmiddels dusdanig hoog is dat het ook voor jou mogelijk is om de verbinding met je Ware/Goddelijke Zelf te herstellen.

Durf jij de uitdaging aan? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, Luna ♥

Gevolgde Opleidingen en Cursussen

De volgende opleidingen en cursussen heb ik gedaan in de afgelopen 25 jaar. Maar weet dat deze cursussen en opleidingen niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft vooral het leven voor gezorgd...

 • Reiki I, II III (master)
 • Mindfulness docent
 • Reading- en Healingtechnieken
 • Channelen en Mediumschap opleiding
 • Feng Shui consulent
 • Tantra & Tantramassage
 • Mediteren
 • Shambhala Reiki I, II, III, IV (master)
 • Magnified Healing I, II (master)
 • Kundalini Reiki I, II (master)
 • Divers zoals: Touch for Health, Werken met de biotensor, Spaceclearing, Werking van edelstenen, kristallen, etherische oliën