Hart Activatie

Hart Activatie - GRATIS

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. 

Het openen van je hart is de basis voor een nieuw leven op aarde. Als je je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid in en om je heen veranderen naar een hoger bewustzijn.

Meer flow en bezieling
Met de Hart Activatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. Hierdoor kun je meer in vertrouwen en overgave gaan leven. Hoe meer de ziel zich kan settelen in jouw systeem, hoe meer je in de flow van het leven komt en die dingen kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

De meesters over de Activatie:
"De Hart Activatie is een bekroning van datgene wat je reeds hebt bereikt, maar vooral is het een begin van een nieuw leven, een leven vanuit het hart en niet meer vanuit het hoofd (verstand) of buik (emoties). 

Een basis wordt gelegd voor een verlicht leven, een leven in liefde en harmonie, in jezelf en tussen jou en je omgeving. Je zult meer in rust zijn en makkelijker en sneller de stilte in jezelf kunnen bereiken. Een innerlijke vrede zal met je zijn. 

Het allermooiste van het allerhoogste staat op je te wachten als de ziel eenmaal één is met jou. Maar zover is het nog niet. Met de Activatie kun je verder groeien naar het licht en je ziel zal zich meer en meer settelen in je wezen."

De Activatie van het Hart is het startsein van een nieuwe reis, een ontdekkingsreis naar het licht op een hoger niveau. 

Gratis aanmelden