1. Hart Activatie
Vul een subtitel in

Hart Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. 

Het openen van je hart is de basis voor een nieuw leven op aarde. Als je je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid in en om je heen veranderen naar een hoger bewustzijn.

Met de Hart Activatie wordt de basis gelegd voor het herstellen van de verbinding met je ziel (je hoger zelf). Hierdoor kun je meer in vertrouwen en overgave gaan leven. Hoe meer de ziel zich kan settelen in jouw systeem, hoe meer je in de flow van het leven komt en die dingen kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

De meesters over de Activatie:
"De Hart Activatie is een bekroning van datgene wat je reeds hebt bereikt, maar vooral is het een begin van een nieuw leven, een leven vanuit het hart en niet meer vanuit het hoofd (verstand) of buik (emoties). Een basis wordt gelegd voor een verlicht leven, een leven in liefde en harmonie, in jezelf en tussen jou en je omgeving. Je zult meer in rust zijn en makkelijker en sneller de stilte in jezelf kunnen bereiken. Een innerlijke vrede zal met je zijn. 

Het allermooiste van het allerhoogste staat op je te wachten als de ziel eenmaal één is met jou. Maar zover is het nog niet. Met de Activatie wordt een basis gelegd van waaruit je verder kunt groeien naar het licht en van waaruit je ziel zich meer en meer kan settelen in je wezen."

Gratis downloaden