Zonnevlecht Activatie
Vul een subtitel in

Activatie Ik Ben (3e Chakra)

Deze Activatie helpt om in je kracht komen te staan om van daaruit uit te kunnen reiken naar anderen. Om met een open hart, een geactiveerde basis en vanuit de rust en vrouwelijke zijnsenergie naar buiten te treden. 

Jouw ziel wordt zichtbaar en mag met deze Activatie het roer overnemen van het ego. De ziel wordt als het ware de kapitein op het schip van jou en jouw leven. De ziel kan alleen maar functioneren/gedijen in liefde, in de zachte zijnsenergie, gedragen door de aarde.

Dit zijn de drie voorwaarden om de ziel tevoorschijn te kunnen laten komen. Daarom is dit de vierde activatie, na de Hart Activatie (1), de Basis Activatie (2) en de Maria Magdalena Activatie (3)

De lichtmeesters over de Activatie:  
Met deze Activatie wordt jouw Ik Ben bekrachtigd. Niet vanuit het ego, maar vanuit de ziel. Jouw ware zelf mag tevoorschijn komen en in het licht gezet worden. Degene die jij werkelijk bent mag geactiveerd worden. 

Vanuit liefde, gedragen door de aarde, vanuit de vrouwelijke zijnsenergie, mag jouw IK Ben tot bloei komen. 

Bestellen

Hier kun je de Zonnevlecht Activatie kopen en betalen via iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De download komt na betaling meteen beschikbaar.