Activaties

Ben zeer blij dat ik nu dingen mag zien sinds ik het met een andere bril bekijk ; Ik heb er een heel andere kijk op gekregen Waarvoor dankjewel hoor !!

Ik heb gisteren de hele dag druk op mijn hoofd gehad en hoofdpijn. Pijnstillers werkten niet echt. Ik verlangde naar de activatie. En wat was hij fijn. De druk helemaal weg een heerlijk gevoel. Dank jullie wel weer....

Dag Ismaël en Luna, Graag wil ik jullie laten weten wat ik ervaren heb na de activatie. Van de activatie zelf heb ik weinig of niks gemerkt en dacht dat het kwam door de intentie. Vanmorgen in een meditatie kreeg ik prachtige beelden te zien, mijn innerlijk kind dat ontwaakte uit een diepe slaap, en in een prachtige wereld terecht kwam waarin ze kon praten met dieren en de natuur, mijn vraag is nu heeft dit iets te maken met de activatie van het derde oog.? Mijn innerlijk kind van 4 was nooit blij en wilde nooit spelen en nu ging een wereld voor haar open. Hartelijke groet, Gertje