Derde oog Activatie €10,00

11-11-1015

Activatie 6e Chakra - derde oog

Met deze Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces.

Het derde oog is de pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd. Het heeft de vorm van een dennenappel en bevindt zich in het midden van het hoofd tussen beide hersenhelften. De pijnappelklier verschrompeld na ons 7e levensjaar, omdat wij er geen gebruik van maken. Dit geeft ons de kans helemaal te wennen aan het stoffelijke leven op aarde. Als we voldoende gewend zijn geraakt aan de stof, kunnen we de verbinding met de geestelijke werkelijkheid weer herstellen, de werkelijkheid die eeuwenlang achter dikke sluiers verborgen ging.

Het activeren van het derde oog heeft, net als het activeren van het hart, een belangrijke functie. Met het openen van het hart wordt de verbinding met de ziel gelegd, met het activeren van het derde oog krijgt de ziel de gelegenheid direct te communiceren met zijn of haar belichaming op aarde. Het derde oog is als het ware de spreekbuis van de ziel. Hierdoor wordt de intuïtie versterkt.

De meesters over de Activatie:
"Met de activatie van het derde oog wordt ook de poort naar de werkelijkheid achter de werkelijkheid geopend, waardoor het contact met de geesteswereld wordt versterkt. Met de activatie gaat de daadwerkelijke ascensie van start. Dit is het moment van daadwerkelijk ontwaken; het voelen en weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De pijnappelklier wordt met de inwijding geactiveerd en deze geeft op zijn beurt een signaal af naar je systeem om te volgen."