Activaties
Vul een subtitel in

Activaties

De Activaties verhogen je energiefrequentie en ondersteunen je in stap 2: het proces van heling. Tevens geven ze je de moed en de kracht om verder te gaan in stap 3: het afbraakproces. 

De Activaties heb ik doorgekregen van de lichtmeesters in de sferen. Ze zijn opgenomen op mijn memorecorder en zijn beschikbaar in MP3 formaat. Het is aan te raden om de opname te beluisteren met een koptelefoon. Je kunt elke Activatie zo vaak beluisteren als je wilt.

De kosten per Activatie zijn € 10,00. 

Na je keuze voor een Activatie word je automatisch doorgeleid naar iDEAL. Na betaling komt de download van het MP3 bestand meteen beschikbaar. De Hart Activatie is gratis en kun je via de website downloaden.

Onderstaande Activaties zijn reeds aan mij doorgegeven. De lichtmeesters hebben aangegeven nog meer Activaties te zullen doorgeven, waaronder de Thymus (nieuwetijdshart) en Zonnevlecht.

Ik overweeg de Activaties in het Engels te doen. Dit moet nog gebeuren en daar heb ik tijd voor nodig. Je kunt ze dus nog niet bestellen en beluisteren.

Bij het beluisteren van de opname ga je lekker zitten of liggen. Je telefoon is uit of staat op stil. Zorg dat je niet gestoord wordt, zodat je in alle rust de Activatie kunt ondergaan.

Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Maar weet, de Activatie werkt altijd. Je energie wordt altijd verhoogd.