Activaties
Vul een subtitel in

Activaties

De Activaties verhogen je energiefrequentie en ondersteunen je in stap 2: het proces van heling. Tevens geven ze je de moed en de kracht om verder te gaan in stap 3: het afbraakproces. 

De Activaties heb ik doorgekregen van de lichtmeesters in de sferen. Ze zijn opgenomen op mijn memorecorder en zijn beschikbaar in MP3 formaat. Het is aan te raden om de opname te beluisteren met een koptelefoon. Je kunt elke Activatie zo vaak beluisteren als je wilt.

De kosten per Activatie zijn € 10,00. 

Na je keuze voor een Activatie word je automatisch doorgeleid naar iDEAL. Na betaling komt de download van het MP3 bestand meteen beschikbaar. De Hart Activatie is gratis en kun je via de website downloaden.

Onderstaande Activaties zijn reeds aan mij doorgegeven. De lichtmeesters hebben aangegeven nog meer Activaties te zullen doorgeven, waaronder de Thymus (nieuwetijdshart) en Zonnevlecht.

Ik overweeg de Activaties in het Engels te doen. Dit moet nog gebeuren en daar heb ik tijd voor nodig. Je kunt ze dus nog niet bestellen en beluisteren.

Bij het beluisteren van de opname ga je lekker zitten of liggen. Je telefoon is uit of staat op stil. Zorg dat je niet gestoord wordt, zodat je in alle rust de Activatie kunt ondergaan.

Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Maar weet, de Activatie werkt altijd. Je energie wordt altijd verhoogd.

Activaties:
Hart Activatie
Een Hart Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen en de verbinding met je ziel wordt hersteld. Hoe sterker de verbinding met de ziel, hoe meer je in de flow van het leven komt en die dingen kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Meer infoDerde oog Activatie
Met de Derde oog Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces. Meer info

Kruin Activatie
Door de kruin te openen wordt de verbinding met het Goddelijke, de bron, hersteld. Door die verbinding gaat een belangrijk proces van start, een proces van terugkeer naar onze oerspronkelijke goddelijke staat van Zijn. Meer info

Maria Magdalena Activatie
Met deze Activatie wordt de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, geactiveerd. Je zult merken dat je na de activatie meer in je Zijn bent en dat je gevoelskant sterker wordt. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls. Meer info De Activaties zijn zoveel mogelijk afgestemd op de stand van de maan.