ONLINE INWIJDINGEN
Vul een subtitel in

Audio Inwijdingen

op je eigen tijd te doen

De inwijdingen zijn empowerments van anderen - dus niet van onszelf - en zijn, net als de Activaties, in de vorm van een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven. 

Wat is het verschil?
De Activaties hebben wij zelf doorgekregen van de lichtmeesters in de sferen en de Inwijdingen zijn door anderen gecreëerd. Een Activatie ontvang je alleen en een inwijding kun je doorgeven aan anderen. 

Eenvoudig bestellen

De inwijding of Pakket van je keuze kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. Na betaling zijn de MP3 inwijding(en) en handleiding meteen als download beschikbaar.

Nú zelf ervaren

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie versturen over afstand werkt, probeer dan eens onze gratis Hart Activatie uit. Deze activatie is gebaseerd op hetzelfde principe als de inwijdingen. Hier gratis te downloaden ↓

Disclaimer

Deze Empowerments zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Empowerment(pakket) hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.