Fotoreading - op afstand (Luna)

 

Middels channeling geef ik, Luna, helende energie (healing) en boodschappen (reading) door. Dit doe ik bij mij thuis (Healing & Reading), maar ook op afstand (fotoreading). Dit is net zo effectief en werkt net zo sterk als dat je bij mij aanwezig zou zijn. Energie kent geen grenzen en is niet gebonden aan tijd en afstand. 

Voor deze reading mail je mij een foto en een korte omschrijving van jezelf en de kwestie waarover je meer duidelijkheid wilt. 

 

De Reading
De boodschappen die ik doorkrijg kunnen uitvoerige boodschappen zijn (inzichten) of korte boodschappen waarin alleen de essentie van de kwestie wordt doorgegeven. Let wel, je toekomst wordt niet voorspeld. Ik ga ervan uit dat je je eigen toekomst creëert in het Nu. Daarom helpen de lichtmeesters je graag met het verkrijgen van antwoorden op levensvragen, waardoor jijzelf een keuze kunt maken en je je levensweg duidelijker kunt vervolgen. 

De reading neem ik op met een memorecorder. Nadien krijg je de reading in MP3 formaat via de mail. Tijdens het beluisteren van de reading thuis zal de helende energie gaan stromen (de healing). Weet dat je dan omringd wordt door liefdevolle wezens van licht, waaronder je eigen gidsen en leden van je zielenfamilie.
 

Wil je meer duidelijkheid over een bepaald thema of kwestie? 
Sta je op een keerpunt in je leven? 
Dan kan een reading je meer inzicht geven.


Kosten
€ 50,00 


Heb je interesse? Neem dan contact met mij op.