De Godin in jezelf


Activeren, verstevigen en verankeren van de vrouwelijke energie; de Zijns-energie
 
Al eeuwenlang is men op zoek naar de Heilige Graal, de beker die symbool staat voor het vrouwelijke aspect in onszelf en in de wereld. 2000 Jaar geleden is de grootsheid van Maria Magdalena verkleind en teruggebracht tot dit symbolische voorwerp. Mede hierdoor heeft de mannelijke energie (de behoefte aan geld, invloed, macht) eeuwenlang de scepter kunnen zwaaien over het leven op aarde en is het vrouwelijk aspect onder dikke lagen stof bedolven geweest.
 
In deze tijd van verandering mag de vrouwelijke energie wederkeren en een grotere rol gaan spelen in ons leven. We mogen weer leren luisteren naar onze innerlijke stem (gevoel en intuïtie).
 
Op deze bijeenkomst vol licht en liefde geef ik, Luna, de energie van Maria Magdalena door. Zij zal de de vrouwelijke energie in jou activeren in een gechannelde meditatie. Verder doen we oefeningen en meditaties om vanuit je hart in je vrouwelijke kracht te gaan staan.
 
Je zult merken dat je na de activatie meer in je Zijn en rust bent en dat je gevoelskant sterker wordt. De macht van het ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.
 
 
Datum:
Zie agenda
 
Tijd:
10.00 - 16.00
 
Kosten:
€ 50,00
 
Waar:
 
 
Heb je belangstelling of wil je eerst meer informatie, neem dan contact met mij op.