Contact met je ziel I en II


Je ziel weet wie jij bent en wat jij komt doen op aarde. Hoe sterker het contact met je ziel is, hoe meer je in de flow van het leven komt, hoe meer je met hart en ziel kunt leven. In deze workshops zal door geleide gechannelde meditaties een Activatie plaatsvinden, waardoor het contact met je ziel worden hersteld/versterkt.
 
Contact met je ziel I: Hart en Kruin Activatie
Contact met je ziel II: Derde oog en Chi Activatie
 
 
De workshops worden gehouden op een avond van 19.30 - 22.00 uur. Elke maand geven we twee workshops, resp I en II. Je kunt zelf bepalen wanneer je de workshops volgt en hoe lang er tussen zit.
 
 
 
Contact met je ziel I
In deze workshop krijg je een Hart Activatie en Kruin Activatie. Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. Het openen van je hart is de basis voor een nieuw leven op aarde. Als je je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid in en om je heen veranderen naar een hoger bewustzijn.  Lees meer
 
 
Contact met je ziel II
In deze workshop ontvang je de Derde oog en Chi Activatie. Met deze Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces.  Lees meer
 
In deze workshop wordt ook de vrouwelijke Zijnsenergie in jou geactiveerd. Dit is de Chi Activatie. Met deze Activatie wordt de vrouwelijke Zijnsenergie geactiveerd. Je zult meer in je Zijn kunnen zijn en je gevoelskant wordt sterker. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls. 
 
 
 
Wanneer: agenda