Tantra massage
Vul een subtitel in

Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 

De sessie
Kom je voor de allereerste keer bij mij, dan is kennismaken met elkaar erg belangrijk. Hierdoor zal een basis van vertrouwen ontstaan die noodzakelijk is om je meer te kunnen overgeven tijdens de massage. We zullen de sessie dus altijd starten met een kopje thee. Na het kennismakingsgesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage:

Liefdevolle aandacht en aanraking
De massage die ik geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. De sessie is voor mij onvoorwaardelijke liefde, warmte, tederheid, je volledig kunnen geven en de zintuigen prikkelen. De kwaliteit van de aanraking en die bewust te voelen zijn belangrijk. Die moet zacht, liefdevol en intens zijn.

Ook het lichamelijk contact, de zachte massage met heerlijke olie, het overbrengen van liefde en aandacht, genieten van je lijf en in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen), staan bij deze massage centraal. De bewegingen zijn vloeiend, en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. Naast de liefdevolle aanraking wek ik ook de seksuele energie | levensenergie bij je op en verspreid deze over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren.

Overgave en vertrouwen
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en een drankje.

Een sessie duurt 1,5 uur totaal en kost € 160. Een sessie van 2 uur is € 200. Je kunt contant (het liefst gepast), per PIN betalen, met een Tikkie, of overmaken op mijn rekening.

De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.