Tantra Experience
Vul een subtitel in

Kennismaken met tantra

Deze workshop is voor stellen. Je kunt ook deelnemen als je single bent en openstaat voor een gelegenheidspartner

In de Tantra Experience leer je om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent.

De workshop is een kennismaking met Tantra. We doen oefeningen die je in je privéleven en (seksuele) relatie direct kunt toepassen.

Oefeningen
In de workshop doen we oefeningen in tantra, zoals bijvoorbeeld de Hartengroet, de innige omhelzing, een oefening in verbinden, meditatie en ademhalingsoefeningen. De ademhaling is een belangrijk aspect in je seksuele beleving. Het is een van de sleutels tot de geheimen van tantra. Door bewust en beheerst te ademen, kun je controle krijgen over je eigen gevoel en ook kan het helpen bij bijvoorbeeld problemen met vroegtijdig klaarkomen.

Een open hart is de basis van Tantra, aldus naar mijn mening. We zullen de workshop dag beginnen met een Hartmeditatie om helemaal in het moment te komen en onze harten te openen naar elkaar.

Tantra Experience is een speelse en liefdevolle manier om tantra te beleven en meer in contact te komen met je innerlijke diepte en rijkdom.

Praktisch

  • De workshop is van 13.3000 tot 17.00 uur.
  • De kosten zijn € 45per workshop, inclusief koffie, thee en versnaperingen.
  • De workshop gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.
  • Deze dag houden we de kleren aan.