SoulReading


Het is soms lastig te achterhalen waarom je je niet goed voelt. Je kan het gewoonweg niet bedenken. Een reading kan uitkomst bieden. Ik, Luna, kan jouw energie lezen en zo de oorzaak van het onbestendige gevoel achterhalen.
 
Tijdens een consult kun je ook vragen stellen. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld je werk, liefde, overledenen, of anderszins. Vervolgens krijg ik beelden en informatie door over jou en je situatie. 
 
We beginnen eerst met een kennismaking met een kopje thee. In dit gesprek bespreken we jouw 'probleemstelling' of vragen. Dan gaan we in rust en maak ik verbinding met jouw ziel en komen er boodschappen door. Dit kunnen uitvoerige boodschappen zijn (inzichten) of korte boodschappen waarin alleen de essentie van de kwestie wordt doorgegeven. 
 
Het gebeurt vaak dat er tijdens de reading ook een healing plaatsvindt die te maken heeft met jouw kwestie. Bijvoorbeeld:
 
* het opheffen van een blokkade waardoor je leven weer gaat stromen
* het openen en verzachten van je (gekwetste) hart, waardoor je weer openstaat voor liefde in je leven
* heling van je innerlijk kindje waardoor je niet meer zo emotioneel zult reageren op bepaalde gebeurtenissen 
* het wegnemen van negatieve energie waardoor je weer happy kunt zijn
* het versterken van je eigenliefde en eigenwaarde waardoor je niet meer afhankelijk van (de liefde van) een ander bent.
 
(dit zijn enkele voorbeelden uit de praktijk)
 
 
Een Reading duurt (inclusief kennismaking en nabespreking) ca 1,5 uur en kost € 80.
 
 
 
Let wel, bij de readings wordt je toekomst niet voorspeld. Ik ga ervan uit dat je je eigen toekomst creëert in het Nu. Daarom helpen de gidsen en engelen je graag met het verkrijgen van antwoorden op levensvragen, waardoor jijzelf een keuze kunt maken en je je levensweg duidelijker kunt vervolgen.