Sessie met Ismaël


Ismaël geeft de volgende sessies:
 
Soul Coaching
Graag wil ik je helpen om meer meer in je liefdevolle kracht te gaan staan. Meer in de flow van het leven te komen, meer de magie van het leven te ervaren. In een gesprek laat ik je vanuit een hoger perspectief (ziel) naar jouw huidige leven kijken, om zo te ontdekken waar de blokkades zitten, waar de openingen naar een nieuw en geïnspireerd leven zich bevinden. Lees meer
 
 

Inspiratie Coaching
We lopen allemaal weleens vast in ons leven. Dat we even niet meer weten welke kant op te gaan. Met onszelf, in onze relaties, op ons werk, etc. Een onverwachte opmerking, een goed gesprek, een heldere ingeving kan de impasse doorbreken. We kunnen geduldig wachten op zo’n wonderlijk moment, we kunnen er ook naar op zoek gaan. Een sessie met een inspiratiecoach kan uitkomst brengen.  Lees meer
 

Ontmoet de schrijver
Ben je enthousiast over mijn boek ‘Het geheim van mijn ziel’ en wil je daarover met mij van gedachten wisselen, dan kan dat. Ook als je vragen hebt of bepaalde passages misschien niet helemaal begrijpt. Ik ben altijd bereid een inspirerend en leerzaam gesprek over mijn boek aan te gaan, individueel of in groepsverband.  Lees meer