Reading
Vul een subtitel in

Fotoreading of persoonlijke reading

Middels channeling geef ik boodschappen en helende energie door. Dit als ondersteuning voor jou in deze tijd van grote veranderingen. 

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, doe ik voornamelijk consulten op afstand. De energie op aarde is inmiddels zo hoog, dat fysiek contact niet persé meer nodig is voor een diepgaande healing. Voor mij is een foto genoeg om te kunnen intunen en zo de blokkade te achterhalen die weggenomen mag worden. 

De reading neem ik op met een memorecorder. Nadien krijg je de reading als MP3 via de mail (wetransfer.com). Het enige wat jij hoeft te doen is rustig te gaan zitten of liggen op het moment dat je het geluidsbestand afluistert. Een reading geeft niet alleen inzicht, maar ook verzachting en heling. Tijdens het beluisteren van de reading zal de helende en verzachtende energie gaan stromen. Weet dat je dan omringd wordt door liefdevolle wezens van licht, waaronder je eigen gidsen en leden van je (zielen)familie. 

De boodschappen die ik doorkrijg kunnen uitvoerige boodschappen zijn (inzichten) of korte boodschappen waarin alleen de essentie van de kwestie wordt doorgegeven. Let wel: je toekomst wordt niet voorspeld. Ik ga ervan uit dat je je eigen toekomst creëert in het Nu. Daarom helpen de gidsen of jouw ziel je graag met het verkrijgen van antwoorden op levensvragen, waardoor jijzelf een keuze kunt maken en je je levensweg duidelijker kunt vervolgen.

Ik geef drie soorten readings:  

1. Reading voor jezelf

Als je duidelijkheid wilt over een bepaald thema of kwestie of als je op een keerpunt in je leven staat.

2. Reading voor relatie

Als je met vragen zit in je relatie met bijvoorbeeld je tweelingziel, je vader, moeder, vriend of vriendin.

3. Reading overledene

Als de dood van een dierbare om verzachting vraagt en om brandende vragen uit de wereld te helpen.

De kosten voor een reading op afstand zijn € 95.

Reading op afstand boeken

Als je een reading boekt, kun je foto's uploaden (foto van jezelf, je relatie of overledene). Jouw verhaal en toelichting op je verzoek tot een reading kun je bij 'bericht' vermelden. Na het boeken word je meteen doorgeleid naar een pagina waar je met iDEAL de reading kunt betalen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor de planning en het verloop van de reading.

Wil je liever een persoonlijk reading?

Deze vindt plaats in mijn praktijk in Leiden (op ca 5 minuten loopafstand van het CS). 

We starten de reading met een kennismakingsgesprek en een kopje thee. Dit om het ijs te breken en een vertrouwensband tussen ons te laten ontstaan. Je vertelt me wie je bent en waarvoor je gekomen bent. Na het gesprek ga ik in meditatie om, afhankelijk van jouw doel, contact te maken met jouw ziel, jouw geleidegids, de ziel van een overledene of met de essentie van een aspect van jouw leven. Ik zie, hoor, voel en zet alle indrukken om in woorden. Deze boodschap neem ik op de memorecorder op en naderhand stuur ik je het MP3 bestand toe via de mail (wetransfer.com). Weet dat alles gebeurt in een liefdevolle setting.

Een uitgebreid consult duurt 1,5 uur en kost € 120. De kosten kun je ter plekke contant betalen (het liefst gepast), per pin voldoen of overmaken op mijn bankrekening.