OVER ONS

Wie is Luna Magdalena...

Mijn naam is Luna Magdalena. Dit is niet mijn echte naam, het is de naam die ik doorkreeg van mijn ziel en die ik draag sinds 2008. Ik ben geboren en getogen in Groningen. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik getrouwd en werkte jarenlang als intercedent en consultant. Ik kreeg drie kinderen en alles liep op rolletjes. Tot het moment dat een bezoek aan een natuurgenezeres mijn leven veranderde (1997). Zij opende mijn ogen en ik ontwaakte...

Een jarenlange zoektocht naar mijn ware zelf ging van start, een tocht vol heling van oude overtuigingen en pijn. Vele boeken verslond ik en vele cursussen en opleidingen volgden op het gebied van o.a. Reiki, Channelen, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Reading- en Healing. Met elke cursus kwam ik een stap verder in mijn eigen helingsproces. Ik startte een eigen spirituele praktijk (2003), die ook nog eens zeer goed begon te lopen. Zo gaf ik inwijdingen Shambhala Reiki en Magnified Healing, Feng Shui workshops, consulten en lezingen, Medium consulten en hielp ik als Huisfluisteraar diverse makelaars om lang te koop staande woningen een impuls te geven. Ik was 'lekker bezig' op het spirituele pad. Met mijn man en drie kinderen woonde ik in een mooi groot huis in de rust van het Groningse land, was gelukkig en had mijn leventje keurig op orde. 

Maar daar was de dag dat ik mijn tweelingziel, Ismaël, tegenkwam (2006). Geheel onverwachts. Vanaf die dag is geen steen van mijn oude leven overeind gebleven. Ik heb alle touwtjes, alle zekerheden, alle ideeën over mijn toekomst moeten loslaten. De storm die door mijn leven woedde was zo krachtig dat ik niet anders kon dan me overgeven aan dat wat gebeurde. 

Een heftige periode volgde. In de jaren die daarop volgden stond niet alleen de liefde centraal stond, maar ook de totale afbraak van mijn mens-zijn. Niets van mijn oude leven is overeind gebleven, niets van mijn ego, menselijke verlangens en persoonlijke wil, is overgebleven. 

Heb ik dit gewild, heb ik dit gewenst, heb ik dit gevisualiseerd? 

Nee... Als mens heb ik dit niet gewild. Mijn ziel daarentegen wél. Dankzij dit proces van afbraak van mijn aardse en spirituele leven zijn oude overtuigingen verdwenen en zijn al mijn emoties en pijn uit dit leven en vorige levens geheeld. Hierdoor kan mijn ziel nu het stuur van mijn leven geheel overnemen en is het niet meer mijn wil geschiedde, maar uw wil geschiedde. Ik als mens heb maar af te wachten...

Wie is Ismaël Sananda...

Mijn naam is Ismaël Sananda. Dit is niet mijn gewone naam maar de naam die ik doorkreeg van mijn ziel. Ik groeide als kind op in het drukke westen van Nederland, in een gewoon gezin. Na de middelbare school ging ik Politicologie studeren, omdat ik van jongs af aan al geïnteresseerd was in de politiek. Ik voelde me zeer betrokken bij alles wat er in de wereld gebeurde. 

Dit veranderde allemaal met de aanslagen van 9/11. Mijn wereld stond op zijn kop. Door de schok ontwaakte ik uit de aardse slaap. Een lange reis van zoeken en helen ving aan. Halverwege mijn reis ontmoette ik Luna, mijn tweelingziel. Wederom stond mijn leven op zijn kop. Aan alles waar ik aan gehecht was, verloor ik. Niets bleef overeind in de jarenlange storm die woedde in ons leven. Geen vast inkomen, tal van verhuizingen, bezittingen verloren, weinig contact met dierbaren die er niets van begrepen, etc. 

Het was wachten op een lichtpuntje, op een vonkje dat het vuur van de ziel weer zou doen ontbranden, het vonkje dat zich uiteindelijk in 2020 aandiende. Onze wederopstanding kon beginnen... 

Liefde is niet het criterium voor een relatie tussen tweelingzielen, afbraak wel. De samenkomst en samensmelting tussen tweelingzielen is zó heftig, dat niets van het oude leven overeind blijft.

Lieve mensen, er woedt een krachtige storm over de aarde en deze storm zal ook jouw leven bereiken, als dit nog niet het geval is. Of je nu wel of niet ontwaakt bent, of je nu wel of niet ver op je spirituele pad bent. Om de stap naar een nieuwe aarde te kunnen maken zullen al jouw menselijke eigenschappen en verlangens afgebroken moeten worden. Vandaar deze tijd vol onzekerheid, afbraak en chaos...

Als jij de moed hebt en de innerlijke drang voelt om dit zware proces van afbraak aan te gaan, volg ons dan op onze BLOG op deze website en op facebook. Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring op het gebied van energiewerk en met al onze ervaring hopen wij je te kunnen helpen, om samen een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

In liefde, Luna en Ismaël ♥

In het boek De Wederopstanding beschrijf ik (Luna) ons proces van ontmoeten, samensmelten en afbraak, een boek dat in de toekomst zal worden uitgegeven... Hier alvast wel de proloog en het eerste hoofdstuk. 

Grijze muis wordt adelaar

Proloog uit het boek 'De Wederopstanding' 

Mijn ogen werden geopend in 1997, in de tijd dat ik een stressvolle baan had in de commerciële dienstverlening. Ik was zwanger en lag met bekkeninstabiliteit op de behandeltafel van een natuurgenezeres. Tijdens de behandeling spraken we over de universele levensenergie en de reden van ziek zijn. 'Maar in geesten geloof ik niet,' zei ik. Tegen beter weten in, want de herinnering aan mijn contact als klein meisje met de lichtbollen en onzichtbare vriendjes was nog in mijn geheugen aanwezig. 'Ze bestaan wél,' zei de genezeres, 'ze helpen mij nu ook met jouw behandeling.' En ik geloofde haar, sterker nog, het was ook mijn waarheid.

Al mijn herinneringen aan vroeger kwamen terug. Hoe ik de mooiste kleuren en lichtbollen zag, hoe ik hele gesprekken voerde met mijn onzichtbare vriendjes. Ook herinnerde ik me het allereerste bewuste contact. Op een avond vroeg ik: 'Als jullie er zijn, willen jullie dan twee klopjes op mijn kussen geven?' Hoe blij was ik toen er twee klopjes volgden. Het was voor mij als kind de normaalste zaak van de wereld. Een wereld die ik met niemand kon delen.

Mijn herinneringen gingen ook terug naar de tijd van de middelbare school, hoe eenzaam ik was. Ik had wel een paar vriendinnen, maar die vriendschappen waren vrij oppervlakkig. Ik voelde me niet op mijn plek, ik hoorde nergens echt bij. Ik had één keer een vriendje, voor drie maanden. Verschrikkelijk vond ik het om uit te gaan, maar als 'normaal' meisje ga je naar de disco, dus ging ik mee. Tegen mijn gevoel in en met een knoop in mijn buik.

De pubertijd heb ik niet als echte puber beleefd. Ik was op mezelf, in mijn eigen wereld, daar waar ik me prettig en veilig voelde. Later zeiden mijn ouders weleens: 'Aan jou hebben we niets gemerkt als puber.' Nee, ik was zo mak als een lammetje, probeerde mijn ouders altijd te behagen door niets verkeerds te doen, uit angst ver­worpen te worden. Altijd op zoek naar bevestiging en goedkeuring.

Op de behandeltafel bij de natuurgenezeres gingen mijn ogen open. De daaropvolgende periode was het begin van mijn proces van bewustwording, het begin van een zoektocht naar mijn ware aard en missie op aarde. Oftewel, het begin van de zoektocht naar mijn ziel en zaligheid.

Hongerig was ik naar geestelijk voedsel. Ik begon met lezen, lezen en nog eens lezen. Ik volgde talloze workshops op spiritueel gebied. Reiki was mijn eerste stap, daarna volgden o.a. channelen, aura- en chakrahealing, meditatietechnieken, sjamanisme en Feng Shui.

Mijn spirituele ontwikkeling kwam in een stroomversnelling, er was geen weg terug. En ik heb altijd geweten: ik doe het niet alleen voor mezelf, ooit zal ik mijn kennis en wijsheid doorgeven aan anderen. En nu ik dit boek schrijf, realiseer ik me dat ik van een grijze muis ben veranderd in een trotse adelaar. Een adelaar met een bijzondere boodschap voor een ieder die het lezen en horen wil.

De ontmoeting met mijn tweelingziel

Hoofdstuk 1 uit het boek 'De Wederopstanding'

Ik ben gelukkig getrouwd en tevreden met mijn leventje; mijn gezin met drie kinderen, mijn eigen bedrijf gericht op Feng Shui advies en het geven van spirituele workshops, het contact met de lichtwereld en met mijn andere dingetjes op spiritueel gebied. Mijn man is een aards type, maar dit gaat prima samen. We laten elkaar vrij en heb­ben respect voor elkaars ziens- en leefwijze. Ik heb mijn zeker­heden opgebouwd en voel mij veilig.

Mijn verhaal begint op het moment dat ik bezig ben met de laatste loodjes van mijn helende reis. Tenminste... dat denk ik. Dat deze loodjes slechts het begin vormen van een verdere ontdekkingstocht naar mijn ware aard en missie, kan ik nu nog niet bevroeden. Mijn helende reis begint pas. Gelukkig heb ik geen idee wat mij allemaal nog te wachten staat...

Want daar is de dag die de grote verandering in mijn leven inluidt. De dag waarop de deur van het spiritueel centrum, waar ik dat week­end een cursus volg, wordt opengedaan door een aantrekkelijke man van mijn leeftijd. Hij wijst mij de plek waar ik mijn jas en schoenen kan laten. We stellen onszelf aan elkaar voor. 'Ik ben Ismaël.' 'Hoi, ik ben Luna.' Het hele weekend worden we als magneten naar elkaar toegetrokken. We hebben veel met elkaar gemeen. Wat ben ik dankbaar voor dit contact. Eindelijk iemand die mij begrijpt en dezelfde dingen leuk vindt als ik.

Het vervolg van de cursus is een maand later. De dag ervoor spreken we af. We blijven praten. Wat hebben we veel uit te wisselen. Bijvoorbeeld over vroeger. Je kunt wel zeggen dat we tegenpolen waren. Ik groeide op in een rustig dorp in het noorden van het land en zat met kakschoenen en collegesjaal in de klas. Ismaël groeide op in een drukke stad in de Randstad en liep in zelfgebreide truien met actiebuttons erop. Ik verstopte me achter andermans rug en vermeed discussies, Ismaël bezocht de ene demon­stratie na de andere. Hij hield van The Doors en The Cure, ik van ABBA.

Ons contact is voor mij puur spiritueel op dat moment. Ik ben zo blij dat ik eindelijk iemand heb ontmoet waarmee ik écht kan praten. In mijn hart ontwaakt echter een vlammetje, een klein vonkje waarvan ik de warmte nog niet wil voelen. Ik ben immers gelukkig getrouwd. Trouw als ik ben, heb ik in mijn huwelijk nooit naar andere mannen omgekeken. Tijdens de cursus zitten we naast elkaar en ook in de pauzes wijken we niet van elkaars zijde.

Twee maanden later is het laatste deel van de cursus. Wat kijk ik uit naar dat weekend. Via e-mail spreken we af om de dag voorafgaande aan de cursus spirituele plekken te bezoeken in de buurt van het centrum. Tijdens de koffie vertelt Ismaël over een bijzondere droom en de signalen die hij krijgt. Heel voorzichtig uit hij zijn vermoeden dat wij tweelingzielen zijn. Zijn woorden gaan langs mij heen, ik wil ze niet horen. We gaan naar een duizend jaar oude lindeboom, net over de Duitse grens. Terwijl we op een bankje genieten van het eerste lentezonnetje en de energie van de oeroude boom, voelen we een windvlaag aankomen. De wind begroet ons en heet ons welkom...

Aan het einde van de cursus zegt een vrouw plotseling: 'Wat hebben jullie dezelfde energie, zeg! Zijn jullie soms tweelingzielen?' Een geweldige schok gaat door mij heen. Wat komen deze woorden binnen! Mijn hart wordt geraakt en maakt een sprong. Een innerlijk weten is wakker geschud. Ismaël is mijn tweelingziel, dus toch. Lang geleden waren wij één ziel, ontsprongen uit de goddelijke bron, één ziel die zich heeft opgesplitst in een mannelijk en vrouwelijk deel. En nu, na talloze jaren, hebben we elkaar weer gevonden. Het is waar en het vuurtje in mijn hart laait op.

De daaropvolgende weken zijn heftig. Ik sta voor een grote keuze en word verscheurd door tegenstrijdige emoties. Ik word heen en weer geslingerd tussen intens verdriet en gevoelens van gelukzaligheid. Intens verdriet om mijn huwelijk en mijn kinderen, gelukzaligheid om mijn gevoelens voor Ismaël . Mijn hele leven staat op z'n kop en mijn grootste angst, het verliezen van mijn zekerheid en mijn gezin, staat op het punt uit te komen. En dat doet pijn, heel veel pijn.

Ik krijg veel hulp uit de lichtwereld. Via woorden die ik in meditatie middels channeling doorkrijg, laten de meesters, mijn vrienden van het licht, me steeds weer terug­gaan naar mijn hart.

Wat zegt je hart, Luna? Luister naar je hart. Door naar je hart te luisteren volg je je gevoel en je gevoel wordt ingegeven door je Hoger Zelf. Die zal áltijd het hogere goed van anderen respecteren. Als jij je hart volgt, is dat niet egoïstisch, maar biedt jij je man en je kinderen die lessen waarvoor zij hebben gekozen in dit leven.

Ik weet, het klopt en ik weet ook, er is voor mij maar één toekomst, een toekomst samen met Ismaël . Hoe moeilijk het ook is, ik neem een beslissing ingegeven door mijn hart. Ik vertel mijn man alles en geef aan dat ons huwelijk over is. Zo lang al samen, 18 jaar lief en leed, het is voorbij. Mijn hart is sterker dan mijn verstand.

Een paar weken later zie ik Ismaël weer en de eerste zoen volgt. Verliefde pubers zijn we. De knop is om, er is geen weg terug. Terwijl ik nog bij mijn man en kinderen woon, spreken Ismaël en ik regelmatig met elkaar af (met volledige toestemming van mijn man, hoe is het mogelijk). We wonen ver bij elkaar uit de buurt; ik in een dorpje in Oost-Groningen, Ismaël in het verre westen, in Leiden.

Als we niet bij elkaar zijn, missen we elkaar enorm. Maar het is ook goed. Door het samenzijn wordt onze energie sterk verhoogd en de tijd die we niet samen doorbrengen, hebben we nodig om de nieuwe energie in ons systeem te integreren.

Lieve lezer, wist je dat seks dé snelweg is naar verlichting? Volgens de kerk is seks taboe en mag lust er niet zijn. Voor de kerk is er maar één weg naar God en dat is de weg van de tien geboden, vastgelegd in de bijbel. Maar ik zeg je, dit is niet waar! Seks met iemand waar je zielsveel van houdt, brengt je razendsnel op hoge hoogtes en uit­eindelijk bij God. Door elkaar in liefde te beminnen, ervaar je jouw eigen goddelijkheid. Want in je kern bén jij God. Maar dit terzijde.

Van de meesters krijg ik de volgende boodschap door:

Wij houden zoveel van jou, Luna. Meer dan wij in woorden kunnen uitdrukken. Wij zijn zo blij dat jij je hart hebt gevolgd en met Ismaël samen verder gaat. Er heerst grote vreugde aan onze kant. Weet dat het een unieke gebeurtenis is, een gebeurtenis die zelden voorkomt. Hoe vaak gebeurt het dat je je tweelingziel ontmoet op aarde? Je ontmoet je tweelingziel pas als je daaraan toe bent. Als je de wereld achter je hebt gelaten, de dualiteit ontstegen bent en je volledig richt op het licht. En dat is wat er met jullie allebei gaande is.

Jullie zijn er allebei aan toe om met elkaar verder te gaan en verder te groeien naar het licht. Want samen staan jullie sterk. Samen kunnen jullie de hele wereld aan. Samen zijn jullie gelukkig en samen uiten jullie je vreugde over jullie samenzijn in een dans. Jullie energie en kracht zal overweldigend zijn. Het zal zeeën en oceanen in beweging zetten, het zal de wereld in beroering brengen.

Er zullen mooie dingen voortkomen uit jullie samenzijn. Het aller­mooiste van het allerhoogste staat op jullie te wachten. Maar voor­dat het zover is, is er nog een lange weg te gaan. Er zijn nog vele processen die afgerond moeten worden.

Jullie zitten nu allebei in een periode van overgang. Een hele belangrijke periode in jullie beider levens. Het is belangrijk dat jullie deze periodes op een goede manier afronden. Deze tijd is de basis van jullie succes, de basis van jullie samenzijn voor langere tijd. Nogmaals, er heerst grote vreugde aan onze kant dat jullie elkaar gevonden hebben. Het is een Godsgeschenk. Realiseer je dat.

En nu ik dit boek schrijf, kijk ik met liefde en respect terug op deze heftige periode in mijn leven. De periode dat mijn man niet in een slachtofferrol stapte, maar na het uiten van zijn verdriet en boosheid is opgekrabbeld en in zijn kracht is gaan staan. Diep vanbinnen wist hij dat het goed was en kon hij vrede hebben met de situatie.

Onze scheiding is in volledige harmonie gegaan en de kinderen zijn gelukkig. Ik voel zoveel dankbaarheid en liefde. Tranen wellen op nu; zoveel respect heb ik voor mijn ex-man. Ook ben ik heel trots op mijn drie kinderen; ze hebben zich goed door deze zware tijd vol grote veranderingen heengeslagen.

Een geheel nieuw leven breekt aan, een leven dat ons voorstellings­vermogen mijlenver te boven gaat. Onze persoonlijke geschiedenis komt tot leven. Onze herinnering ontwaakt...

Als een vrouw iets waardeloos doet, wijst niemand haar terecht; doet ze iets dat schadelijk is, dan zijn er maar weinigen die het haar beletten; maar als ze de godin wil navolgen en anderen wil aanmoedigen hetzelfde te doen, dan wordt ze door degenen die aan de macht zijn zonder uitzondering beticht van corruptie. Het is dus gevaarlijker de waarheid te onderwijzen dan een kruithuis te betreden met een aangestoken fakkel.

Tsiang Samdup
'Het boek der uitspraken' ('The Book of Sayings')