Onze visie


Op dit moment vindt er een grote verandering plaats op aarde. De energie van dualiteit verschuift naar de energie van harmonie. Schokkende gebeurtenissen dagen mensen en organisaties uit om oude principes, gebaseerd op tegenstellingen en strijd, in te ruilen voor nieuwe principes, gebaseerd op harmonie en samenwerking. De tijd van blindstaren op macht en geld is voorbij, een tijd van eerlijkheid en gelijkwaardigheid breekt aan. 
 
 
De uitdaging van deze tijd

Deze woelige tijd daagt je uit om met je aandacht naar binnen te gaan en het contact met de ziel te herstellen. Als je thuiskomt in jezelf en bij jezelf, als je leert wie je werkelijk bent, dan verandert het gevecht met het leven in een dans. Rust, ontspanning en een natuurlijke stijl van leven helpen je een eind op weg, maar zijn niet voldoende. Ook de blokkades tussen jou en je ziel dienen opgeruimd te worden, blokkades die we in dit en vorige levens hebben opgelopen.
 

Blokkades helen
Blokkades kunnen op alle niveaus voorkomen:

Men kan zich ongemakkelijk voelen, waardoor het vertrouwen ontbreekt.
Men kan emoties niet uiten, waardoor opgekropte spanningen de energie blokkeren.
Men kan duidelijke doelen ontberen, waardoor daadkracht onbenut blijft.
Men kan zich niet openstellen voor anderen, waardoor samenwerking stagneert.
Men kan zich niet goed uiten, waardoor miscommunicatie ontstaat.
Men vertrouwt onvoldoende op de eigen wijsheid, waardoor onzekerheid groeit.
Men kan het contact kwijtraken met zijn ware identiteit (ziel), waardoor scheefgroei ontstaat.


Blokkades los je op door bewust in het leven te gaan staan, te begrijpen waarom de dingen in je leven gebeuren zoals ze gebeuren en door oude pijn alsnog te helen.


Contact met je ziel sterker
Gaandeweg dit traject van bewustwording en heling wordt het contact met de ziel sterker en sterker. Je gaat je ware kracht ontdekken, je innerlijke wijsheid aanboren en je hart volgen. Hierdoor wordt je niet alleen gelukkiger maar ook liefdevoller. Kortom, je leert te zijn wie je werkelijk bent: een fysieke uitdrukking van je grootse ziel!


Onze hulp
Wij hebben het opschoonproces aan den lijve ondervonden de afgelopen jaren. Niets in ons leven is bij het oude gebleven, alles is binnenstebuiten gekeerd. Hierdoor kunnen we nu de nieuwe energie zuiver doorgeven en anderen helpen bij hun healingproces. En met behulp van Luna’s channelvaardigheden kunnen we ook woorden geven aan de healing. De essentie wordt uitgelicht, waarmee de betrokkenen zelf verder kunnen. Wijsheid, kracht en liefde nemen toe als we het leven zelf ervaren en de uitdagingen aangaan waarvoor het leven ons stelt.

Graag geven wij, Luna en Ismaël, deze moedige mensen een zetje in de goede richting met een Healing & Reading of een Hart-Activatie.


 

Wil je meer weten over onze visie op het leven? Lees dan het artikel Reis van de ziel of bestel het boek Het geheim van mijn ziel