Onze boeken

De volgende boeken zijn geschreven door ons en zijn als e-boek verkrijgbaar...

  1. Het geheim van mijn Ziel: een spirituele roman over het proces van ontwaken. Het boek geeft antwoord op veel levensvragen.
  2. Openbaringen van Sananda: een handboek met veel tips en oefeningen, als een wegwijzer voor deze spannende en chaotische tijd.
  3. De Wederopstanding: een autobiografisch boek vol opzienbarende ontdekkingen, over wie wij, Luna en Ismaël, zijn en zijn geweest.
  4. God op aarde: Het vervolg op De Wederopstanding waarin ons avontuur verder gaat, een avontuur dat je verstand nog verder te boven zal gaan... 

De boeken zijn beschikbaar als eBook (PDF)

Het geheim van mijn Ziel €9,90

Spirituele Roman (353 pagina's)

Het eerste boek is een spannende roman over het proces van ontwaken. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven gaat de hoofdpersoon op zoek naar antwoorden: waarom is hem dit overkomen, wat is de zin ervan? Hierbij stuit hij op het bestaan van de ziel. Hij ontdekt dat wij mensen een belichaming zijn van onze onsterfelijke ziel, op aarde gekomen om lessen te leren. 

Dit boek is zeer geschikt voor mensen die net ontwaakt zijn en graag antwoord willen hebben op al hun levensvragen. 

Openbaringen van Sananda €9,90

Handboek voor het einde der tijden (192 pagina's)

Het tweede boek gaat over de tijd van nu. Het is een beschrijving van het einde der tijden. Wat staat ons de komende jaren te wachten en hoe kunnen we het beste omgaan met de grootste uitdaging allertijden? Naast inhoudelijke informatie en opzienbarende onthullingen, staan er ook tal van tips en oefeningen in. Allemaal gericht op het verhogen van je energietrilling, waardoor de poort naar de hogere dimensies openzwaait.

Het derde en vierde boek zijn autobiografische beschrijvingen van ons leven de afgelopen 14 jaar: De wederopstanding en God op aarde. De boeken staan vol opzienbarende ontdekkingen, over wie wij, Luna en Ismaël, zijn en zijn geweest. We geven onze geheimen prijs, niet om bewondering te oogsten, niet om aanhang te verwerven, niet om anderen te kort te doen, maar om jou een idee te geven wat het is om jezelf van binnen en van buiten te helen en wat het is om daarna in een afbraakproces te belanden. 

Ons proces dient als voorbeeld: het staat jou ook te wachten als je de sprong wilt maken naar de hogere dimensies. Op je eigen manier, in je eigen tempo. Laat je oordeel achterwege, daar gaat het niet om, maar doe je voordeel ermee. Het is een eerlijke beschrijving van wat ons is overkomen en een handig voorbeeld voor jou. Meer niet! 

De Wederopstanding €9,90

Autobiografie deel I (213 pagina's)

Onze ontmoeting heeft een ware orkaan ontketend in ons leven. De herinnering aan onze ziel ontwaakte en onze persoonlijke geschiedenis kwam tot leven. een geschiedenis die van grote invloed is gewest op de ontwikkelingen op aarde de afgelopen 2000 jaar. Ons proces van herinnering, in dit boek beschreven, willen we graag delen met een ieder die belangstelling heeft. Niet om de geschiedenis te laten herleven, maar om een houvast te bieden voor de komende grote veranderingen op aarde.

God op aarde €9,90

Autobiografie deel II (217 pagina's)

In God op aarde gaat ons avontuur verder. Een avontuur dat je verstand nog verder te boven zal gaan... Na heling van oude pijn en bewustwording van onze grootsheid, worden we door onze liefdevolle zielenfamilie in de sferen klaargestoomd om onze grootse taak op aarde op te pakken: de mensheid informeren over het grote proces van ontwaken en de komst van een nieuwe aarde. Hiertoe moeten we afstand doen van onze persoonlijke wil; een ingrijpend proces dat met heftige gebeurtenissen gepaard gaat.