Online Cursus
Vul een subtitel in

Soul Empowerment

Deze cursus is in de maak. Nog even geduld... 

De cursus Soul Empowerment is bedoeld voor mensen die de weg van ego naar ziel willen afleggen. 

Allereerst: waarom zouden we afstand moeten doen van ons ego? Ons ego maakt ons niet gelukkig. Heel simpel eigenlijk. Het ego komt voort uit angst en de behoefte aan controle. We willen beter zijn dan anderen, omdat we bang zijn om alleen achter te blijven, om geen aandacht te krijgen. Daarom dikken we tegenstellingen aan en gaan we te pas en te onpas de strijd met elkaar aan. 

Dit was ook de bedoeling de afgelopen duizenden jaren. In elk leven konden we dankzij ons ego de gewenste levenslessen krijgen, onder meer op het gebied van emoties. Soms waren we slachtoffer, soms dader. Nu we voldoende zware lessen hebben gehad, mogen we ons ego weer inruilen voor de ziel. 

Dit gaat niet met de knip van de vinger. Dit is een lange weg van transformatie, waarin we afstand moeten gaan doen van oude overtuigingen en onverwerkte pijn. De diepste laag die we moeten helen, is angst, de voedingsbodem van ons ego. Wie deze uitdaging aangaat, bestaansangst in de ogen kijken, zal bevrijding en verlichting vinden. De ruimte die de ziel nodig heeft om het roer van ons leven weer in handen te krijgen.   

De cursus bestaat uit een heel traject vol kennis, oefeningen en uitdagingen, bedoeld voor mensen die de gevoelens van onzekerheid en ontevredenheid in zichzelf zat zijn. Die de eeuwige strijd met zichzelf en anderen willen opgeven. Die meer vanuit vertrouwen willen gaan leven, meer vanuit liefdevolle verbindingen. Voor mensen die niet langer tegen de stroom in willen zwemmen, maar met de stroom mee willen. Die klaar zijn met het oude en het nieuwe willen ontdekken. Die willen weten wie ze werkelijk zijn en wat hun missie in dit leven is. Voor mensen die rust zoeken, in zichzelf en om hen heen. Die weer diep willen ontspannen en genieten van de gewone dingen des levens. Die klaar zijn met de onrust in hun hoofd en het onbestendige gevoel in hun buik. Voor wie niet eigenlijk? 

Je bepaalt zelf het tempo van verandering. Wanneer het goed voor je voelt, sla je een nieuw hoofdstuk van de cursus open en ga je nieuwe uitdagingen aan.