ACTIVATIES

Krachtige Energietransmissies - MP3

Ter voorbereiding op de nieuwe tijd 

Alles ONLINE, dus snel en eenvoudig... 

De afgelopen tijd hebben wij meerdere Activaties doorgekregen van de lichtmeesters in de sferen. Het zijn krachtige energietransmissies, bedoeld om je voor te bereiden voor de nieuwe tijd. De Activaties verhogen je energiefrequentie, geven je energiesysteem een boost en zorgen voor heling en verzachting.

Omdat wij de afgelopen 10 jaar door een proces van afbraak en leegte zijn gegaan (zie visie), kunnen wij de energie zuiver doorgeven. 

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. 

De Activaties zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Eenvoudig bestellen

De losse Activaties of een samengesteld Pakket van je keuze kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De MP3 energietransmissie en handleiding zijn meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie(pakket) hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.