Tantra Pakket €50,00

11-11-1090

Tantra Pakket €50,00

Wil je zelf -individueel of samen met je partner- aan de slag met Tantra en heb je een aanmoediging nodig?

Dit Tantra pakket is een energetische voorbereiding op de beoefening van Tantra. Het is een hulpmiddel om je hart te openen en je wezen te vullen met liefdevolle energie en compassie. Het zal je helpen je ware partner (soulmate) te vinden en - als je al een partner hebt - zal het je relatie versterken. 

De Activaties zorgen voor een energetische boost waardoor je seksleven naar een hoger niveau getild kan worden. 

Het Tantra pakket is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn en zelf het gevoel van Tantra willen ervaren, maar ook voor mensen die een zetje in de rug nodig hebben voordat ze hun eerste echte stappen gaan zetten op het Tantrapad.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. 

De Activaties zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Voorproefje

Wil je eerst een Activatie ervaren, zodat je zeker weet dat energie versturen over afstand werkt, download dan hier alvast (gratis) de Hart Activatie ↓

Hart Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. Dit is de basis voor alle andere Activaties

Seks Activatie

Deze Activatie brengt je seksuele energie tot leven en maakt de zin in seks in je wakker. De verbinding tussen seks en hart wordt hersteld, waardoor je je seksualiteit zult ervaren vanuit liefdevolle verbinding.

True Love Activatie

Deze Activatie zal je helpen je ware partner (soulmate) te vinden. Als je je echte partner al hebt gevonden, draagt de Activatie bij aan de versterking van je relatie. Ook zullen alle onnodige zaken opgeruimd worden om meer "één" te kunnen zijn met je (toekomstige) partner.

Tantric God & Goddess Activatie

Oude emotionele en seksuele wonden worden losgemaakt en getransformeerd. Wonden die pijn, verdriet, verlies, verwarring en woede veroorzaken en die voorkomen dat je pure vreugde, vervulling, passie en extase ervaart in je seksualiteit.

Kundalini Activatie

Activatie van de Kundalini geeft een geweldige boost aan je persoonlijke ontwikkeling, kracht en energie. Het zorgt voor vitaliteit, verjonging en toenemende seksuele energie en werkt door in elk aspect van je leven; in je werk, je relaties en je gezondheid. Je zult je 'Sparkle of Joy' hervinden.

Rozenkwarts Activatie

Rozenkwarts wordt ook wel de "Liefdessteen"genoemd en werkt op het Hartchakra. Met deze Activatie word je omhuld met de liefdevolle energie van Rozenkwarts. Een heerlijke Activatie om te doen voordat je de liefde gaat bedrijven.

Werkwijze:

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerst (voor welke Activatie dan ook) met je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de Activatie in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Activatie gestart.
 • Spreek de intentie uit om de Activatie tot stand te brengen.
 • De Activatie komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de Activatie met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de Activatie werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De Activatie is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!

Bestellen

Het Activatiepakket kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De Activaties (MP3) zijn meteen als download beschikbaar.