Openbaringen van Sananda

01-01-1007

Aantal pagina's: 188
Prijs: €10,00

Handboek voor het Einde der Tijden - €10,00

De grootse ziel Sananda onthult in dit boek het geheim van de eindtijd, de tijd waar we middenin zitten. Zo'n 2000 jaar na de openbaringen van Johannes over het einde der tijden, komt nu Sananda met zijn onthulling: het oude leven op aarde houdt op te bestaan en iedereen heeft de kans om zijn leven in de hogere dimensies voort te zetten, daar waar het fijner toeven is, daar waar het leven licht en liefdevol is. 

Wat je moet doen om deze sprong te kunnen maken, lees je in dit handboek. Het staat vol diepgaande kennis over het leven, wetenswaardigheden, schokkende onthullingen, tips en oefeningen.  Kortom: dé wegwijzer voor deze spannende tijd.  

Dit boek van Sananda is een wegwijzer in deze zware tijd vol uitdagingen en rampspoed. Geschreven in klare taal, vlijmscherp en soms bikkelhard. Bedoeld om jou wakker te schudden en de ogen te doen openen. Het is tijd om het duister in ons zelf en het grote duister op aarde in het licht te zetten, opdat we er voor altijd afscheid van kunnen nemen. 

Ismaël over zijn nieuwe boek:

Het boek is geschreven met behulp van diepgaande kennis over het leven. Wat is de zin van het leven, waarom zijn we op aarde en wat houdt de eindtijd precies in? Er staan ook verrassende onthullingen en wetenswaardigheden in, bedoeld om het duister te verlichten, om de angst te transformeren in vertrouwen, om de liefde te laten stromen. Ook kun je na het lezen met je zelf aan de slag gaan, dankzij de beschreven tips en oefeningen. Allemaal om jou te helpen het leven te doorgronden én deze bijzondere tijd te overleven.

Na het lezen van dit boek weet jij precies waar je voor staat: de grootste uitdaging aller tijden. Zoete woordjes sussen je in slaap, ferme taal laat je schrikken. En dit is het precies het doel van mijn boek: jou wakker schudden!

Moet je bang zijn? Moet je vrezen voor jouw leven? Bestaat er een hemel, een hel? Het boek geeft op al deze lastige vragen een helder antwoord. Ook geeft het boek uitleg over de huidige rampspoed op aarde, waaronder de verspreiding van het Corona virus en de uitrol van 5G. Zij verschijnen niet voor niets in ons leven nu. Doe er je voordeel mee!

Bestellen

Het eBook kost € 10,00 en komt direct als download (ePub en PDF) beschikbaar na het afronden van je betaling (iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard). 

Herroepingsrecht
Als je het eBook hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het PDF en ePub bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.

Misschien vind je dit ook interessant: