Nieuwetijds Pakket €50,00

11-11-1100

Nieuwetijds Pakket €50,00

Dit pakket helpt je om je voor te bereiden op de tijd die komen gaat. Het zijn stuk voor stuk zeer krachtige Activaties die je energiefrequentie flink zullen doen verhogen. Het contact met je ziel wordt hersteld waardoor je meer in de stroom van het leven komt. 

Door de Zijnsenergie ga je meer handelen vanuit je rust en je gevoel. De leegte in jou wordt geactiveerd, waardoor het waar meesterschap wordt ingezegend. De Thymus (nieuwetijdshart) wordt geopend waardoor de poort naar de nieuwe werkelijkheid geopend wordt. En de verbinding tussen je hart en je buik wordt hersteld. In je buik bevindt zich je innerlijke kind die nu eigenliefde, eigenwaarde en zelfwaardering kan ontvangen. 

Hart Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. Het is de basis voor alle andere Activaties.

Maria Magdalena Activatie

Dit is een activatie om de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, te activeren, te verstevigen en te verankeren. Je zult meer in rust zijn en je gevoelskant wordt sterker. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.

Thymus Activatie

De Thymus is het nieuwetijds hart. Als deze wordt geactiveerd, gaat de poort naar de nieuwe werkelijkheid open. Je vibratie zal zich verhogen, waardoor je wordt voorbereid op een leven in de nieuwe en hogere dimensies.

Soul Connection Activatie

Met deze Activatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. De ziel kan hierdoor makkelijker contact maken met jou als mens, waardoor je meer in de stroom van het leven komt en dat leven gaat leiden wat voor jou voorbestemd is.

Innerlijk Kind Activatie

Met deze Activatie wordt de verbinding tussen hart en buik hersteld. Hierdoor zal je eigenliefde vanuit je hart gaan stromen naar je innerlijk kind. Het zorgt voor zelfvertrouwen, zelfcompassie en eigenwaarde.

Meesterschaps Activatie

De hara (4 centimeter onder je navel) is het centrum van jouw wezen. Het middelpunt van het universum, daar waar alles om draait. Hier bevindt zich jouw rustpunt, het oog van de orkaan. De leegte, het niets... Met deze Activatie wordt de leegte in jou geactiveerd, waardoor het ware meesterschap ingezegend wordt.

Bestellen

Het Activatiepakket kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De Activaties (MP3) zijn meteen als download beschikbaar.