New Usui Reiki Inwijdingspakket €35,00

11-11-1112

De inwijdingen in New Usui Reiki kun je hier bestellen, of je kunt de Online Cursus Reiki doen, waar de inwijdingen bij inbegrepen zitten. Aan jou de keuze...

New Usui Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel. 

Drie audio inwijdingen

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. De inwijding is vastgelegd in een audio bestand (stilte). 

Level 1

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Level 2

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Level 3

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Geënergetiseerde stilte

De inwijdingen zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 9 minuten.

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wat krijg je allemaal?

  • Drie audio inwijdingen in MP3 formaat (geënergetiseerde stilte)
  • Digitale handleiding (Nederlands)
  • Originele Engelstalige handleiding

Je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.

Bestellen - €35,00

Deze inwijding kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De 3 inwijdingen (MP3) + 2 handleidingen (PDF) zijn meteen als download beschikbaar.