Moeder Aarde Pakket €35,00

11-11-1070

Moeder Aarde Activaties en inwijding

Het Moeder aarde pakket bestaat uit 3 energietransmissies die je verbinding met de aarde herstellen en versterken en je afstemmen op de frequentie van de hartslag van Moeder aarde:

  1. Aardings Activatie (Activatie basischakra)
  2. Activatie Schumann Resonantie (7.83Hz)
  3. Inwijding Pulse Reiki (Reiki met trilling 7.83Hz)

De Activaties zijn van onszelf. Ole Gabrielsen is de grondlegger van de inwijding Pulse Reiki. 

1. Aardings Activatie

Deze Activatie activeert de chakra die de basis vormt van het bestaan op aarde. Het is ook het chakra die gevoed wordt vanuit Moeder aarde. Met deze Activatie zal ook de verbinding met Moeder Aarde worden hersteld. Twee vliegen in een klap dus. Dit om een stevige basis te vormen van waaruit verdere groei mogelijk is.

De lichtmeesters over de Activatie:
Moeder aarde is blij met de herverbinding. Zij is de mens kwijtgeraakt door alle technologieën na de industriële revolutie. Met de industriële revolutie heeft het merendeel van de mensheid zijn voeten als het ware opgetrokken van moeder aarde. Alle energie is omhoog, naar het hoofd gegaan. Deze energie mag weer naar beneden getrokken worden om vanuit de verbinding met Moeder Aarde als mens weer heel te worden en in balans te komen, uit het hoofd te geraken en terug te keren in het lichaam met beide voeten stevig op de grond.

Deze activatie is een Aardingsactivatie. Zeker geschikt voor mensen die in hun hoofd zitten en het gevoel met hun lijf zijn kwijtgeraakt, maar ook voor spirituele mensen die hun aandacht richten naar boven, naar het hogere en daarmee ook het contact met moeder aarde zijn kwijtgeraakt. 

2. Schumann Resonantie Activatie

Met deze Activatie word je afgestemd op de hartslag/basisfrequentie van Moeder aarde. De Schumann Resonantie wordt nu geschat op  7,83 Hz. Ieder levend wezen op aarde is georiënteerd op deze frequentie.

Een stemvork voor het leven
"Het is een zeer belangrijke natuurlijke elektromagnetische golf, een achtergrond frequentie, die biologische trillingen in de hersenen van mensen en zoogdieren beïnvloedt".

Bij afwezigheid van de Schumann Resonantie ontstaan fysieke en mentale problemen. Als je bent afgestemd ben je meer in balans en minder vatbaar voor straling. Zeker nu, met de komst van 5G, is afstemming essentieel!

3. Inwijding Pulse Reiki

Pulse Reiki (= Hartslag Moeder aarde Reiki) is een compleet nieuwe energie, waarvan de trilling of frequentie 7.83Hz is; de Schumann Resonantie... 

Wanneer de energie of Reiki in deze frequentie wordt gegeven werkt het veel sneller en je zult merken dat stagnerende energie en lastige blokkades veel gemakkelijker te verwijderen zijn. 

Je kunt de Pulse Reiki-energie gebruiken als hands-on healing. Denk dan gewoon "Pulse Reiki" in plaats van Reiki om de energiestroom te starten. Je kunt deze energie ook gebruiken om tools te creëren, zoals beschreven in de handleiding. 

Daarnaast is het mogelijk om deze inwijding door te geven, net zoals je Kundalini Reiki, Prana of een van de andere inwijdingen zou doorgeven.

Het is aan te raden om tenminste de inwijdingen Prana en Kundalini Reiki te hebben voltooid, voordat je deze inwijding doet, maar dat is niet verplicht. 

Geënergetiseerde stilte

De energietransmissies zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De energietransmissie duurt ongeveer 10 minuten.

Een audio inwijding / Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding  energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wat krijg je allemaal?

  • Drie energietransmissies in MP3 formaat (geënergetiseerde stilte)
  • Uitgebreide digitale handleiding (Nederlands) inclusief originele Engelstalige handleiding van Ole Gabrielsen.
  • Je kunt de Pulse Reiki inwijding doorgeven aan anderen

Bestellen - €35,00

Dit pakket kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De inwijding en Activaties (MP3) + handleiding (PDF) zijn meteen als download beschikbaar.