Maria Magdalena Activatie €10,00

11-11-1025

Al eeuwenlang is men op zoek naar de Heilige Graal, de beker die symbool staat voor het vrouwelijke aspect in onszelf en in de wereld. 2000 Jaar geleden is de grootsheid van Maria Magdalena verkleind en teruggebracht tot dit symbolische voorwerp. Mede hierdoor heeft de mannelijke energie (de behoefte aan geld, invloed, macht) eeuwenlang de scepter kunnen zwaaien over het leven op aarde en is het vrouwelijk aspect onder dikke lagen stof bedolven geweest.

Activatie Vrouwelijke Zijnsenergie - €10,00

In deze tijd van verandering mag de vrouwelijke energie wederkeren en een grotere rol gaan spelen in ons leven. We mogen weer leren luisteren naar onze innerlijke stem (gevoel en intuïtie).

Dit is een activatie om de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, te activeren, te verstevigen en te verankeren. De mannelijke doe-energie, die op dit moment overheerst, mag tot bedaren komen, om in balans te komen met de zachte vrouwelijke Zijnsenergie.

Na de Activatie
Je zult merken dat je na de Activatie meer in je rust bent en dat je gevoelskant sterker wordt. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.

Deze activatie is voor vrouwen EN mannen!

Het activeren van de vrouwelijke energie is een voorwaarde om te ontwaken en klaar te zijn om in de nieuwe tijd mee te gaan.