Kundalini Reiki Inwijdingspakket €50,00

11-11-1122

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele Reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen. 

Iedereen die al is ingewijd in Reiki cursus (ongeacht waar en wanneer), kan de Kundalini Reiki inwijdingen ontvangen. Dat is niet verplicht, maar als je nog geen Reiki inwijding hebt gehad, dan raad ik je aan eerst de cursus New Usui Reiki te doen, alvorens je deze inwijdingen ontvangt.

Kundalini energie is de seksuele of levensenergie en is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Het gevoel van vrijheid en vervulling dat ontstaat wanneer de kundalini geactiveerd wordt is enorm.

Activatie van de kundalini kan plaatsvinden op verschillende manieren, gestaag via bijvoorbeeld tantra, yoga en ademhalingstechnieken, maar ook direct via een inwijding of activatie, gegeven door iemand die is ingewijd in de mastergraad van deze energie.

Activatie van de Kundalini geeft een geweldige boost aan je persoonlijke ontwikkeling, kracht en energie. Het zorgt voor vitaliteit, verjonging en toenemende seksuele energie en werkt door in elk aspect van je leven; in je werk, je relaties en je gezondheid. Je zult je 'Sparkle of Joy' hervinden. 

Wat is Kundalini?

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat).

Als de Kundalini energie geactiveerd wordt en ontwaakt, stijgt deze door de chakra's vanuit je stuit via de ruggengraat omhoog naar je kruin. Doordat de energie door alle chakra's heengaat, zorgt de Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

De Kundalini energie is in iedereen aanwezig, ook al ben je je hiervan niet altijd bewust. Zie het als een reservoir van ongebruikte en uiterst krachtige energie dat je opeens kunt aanspreken. Hierdoor neem je in kracht toe, zowel in je dagelijkse bezigheden als bij je spirituele ontwikkeling.

De kundalini die vrij door alle energiebanen en langs alle energiecentra (chakra's) stroomt, geeft een gevoel van balans, controle, mogelijkheden en pure levendigheid. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wat is het doel van Kundalini Activatie?

Wat doet het met je?
De kosmische opstijgende kracht wordt in het Hindoeïsme ook wel Shakti genoemd of de Godin, die zich op onze kruin verenigt met de God Shiva, die staat voor de kracht van het bewustzijn die zich van boven naar beneden beweegt. Dat het bij ons spirituele proces ook gaat om deze beweging van boven naar beneden: het indalen van het bewustzijn door de chakra's naar beneden toe, wordt nog wel eens vergeten. Het is juist de manifestatie van het ontwaakte bewustzijn, waarvoor we hier op aarde zijn. Beide bewegingen, het opstijgen van Kundalini, en het indalen van bewustzijn zijn dus even belangrijk. Deze kundalini energie die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Met Kundalini activatie krijg je een andere 'kwaliteit' energie of trilling binnen handbereik, die je kunt inzetten bij behandelingen of ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling.  

3 niveaus van inwijding:

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heb je inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen. 

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het 'wakker maken' van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. 

Kundalini Reiki 1 staat gelijk aan Usui Reiki 1-3


Technieken die je leert:

 • De zelfbehandeling
 • Andere mensen behandelen
 • De afstandsbehandeling
 • Cleansing (zuivering),
 • Karmische healing,
 • Healen van situaties/eigenschappen.

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. 


Technieken die je leert:

 • Kundalini Reiki meditatie
 • Chakra Balancing

Kundalini Reiki 3

Dit is de masterinwijding. Met deze inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Ook worden de energiekanalen nog eens "geboost" en kun je de kundalini energie naar wens krachtig opwekken. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. 


Technieken die je leert:

 • Alle extra zelf-inwijdingen (boosters) *
 • Kundalini Reiki inwijdingen geven

* Boosters:
In de 3e inwijding -de masterinwijding- zitten nog 7 andere zelf-inwijdingen besloten, namelijk:

 1. Vorige Levens Reiki (healt blokkades uit vorige levens)
 2. Locatie Reiki (zuivert jouw verbindingen met huizen, plekken en gebieden)
 3. Geboorte Trauma Reiki (verzacht en healt deze intense ervaring)
 4. DNA Reiki (herstelt je originele blauwdruk)
 5. Kristal Reiki (healt gekristalliseerde traumaherinneringen in je lichaam)
 6. Balans (binnen één minuut je hele energiesysteem in balans)
 7. Diamant Reiki (versterkt de kracht van jouw Kundalini-energie)

Waarom 3 inwijdingsgraden?

Geleidelijke activatie

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk 'wakker' gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra's, lichaamdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Daarom zijn er binnen de Kundalini Reiki 3 niveaus of graden, waarin de energie op een rustige en veilige manier 'wakker gemaakt' wordt, en zo de kans heeft om op te stijgen. 

Het energiesysteem voor en na de inwijdingen

Na de inwijding ben je in staat om:

 1. Je eigen kundalinistroom op te wekken in de mate die bij jouw persoonlijke ontwikkeling past en op momenten dat je daar baat bij hebt;
 2. Eventuele negatieve/minder aangename effecten van de kundalini activatie bij jezelf te helen
 3. Het energiekanaal langs je ruggengraat te zuiveren
 4. De chakra's langs de ruggengraat te zuiveren en te balanceren
 5. Te werken met de universele levensenergie (Reiki). Je kunt nu jezelf en andere mensen behandelen. (Reiki is de universele levenskracht die een helende, versterkende en transformerende kracht heeft)

De activatie van de kundalini geeft een enorme impuls aan je spirituele ontwikkeling. Na de activatie ben je in staat de energiestroom zelf te onderhouden en naar wens opnieuw verder te activeren. 

Geënergetiseerde stilte

De inwijdingen zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 9 minuten.

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wat krijg je allemaal na bestelling?

 • Drie audio inwijdingen (MP3)
 • Uitgebreide Handleiding Nederlands (PDF)
 • Originele Engelstalige handleiding (PDF)

Je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.

Bestellen - €50,00

Deze inwijding kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De drie inwijdingen (MP3) + handleidingen (PDF) zijn meteen als download beschikbaar.