Godsvonk Activatie €10,00

11-11-1010

Met deze Activatie wordt jouw verbinding met de Goddelijke bron hersteld, waardoor je kan terugkeren naar de oerspronkelijke staat van zijn. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.

Activatie Kruin - €10,00

De kruin is niet alleen het contactpunt met het hogere, het goddelijke, met de oorsprong, maar de kruinchakra is ook het instrument om de mens terug te brengen naar de oerspronkelijke staat van Zijn, met alle 13 DNA strengen volledig actief. Met het openen van de kruin wordt de basis gelegd om de 13e DNA streng te activeren bij de mens, waardoor de oerspronkelijke blauwdruk van de mens terug kan keren in ieders wezen. 

Openen en activeren van de kruin
Met het activeren van de kruin kan een nieuw proces in gang worden gezet. Afhankelijk van ieders proces van bewustwording en mate van innerlijke groei zal langzaam maar zeker de mens kunnen transformeren in oermens, die gelijk staat aan de Ene, God/Godin/Allah/de Bron.

Verbinding met het goddelijke / de Bron
Door de Activatie word je gevuld met goddelijk licht, waardoor de verbinding met het goddelijke wordt versterkt; de verbinding met de bron, het Al wat Is. Hoe vaker je de Activatie ondergaat, hoe sterker de verbinding met jouw God-Zijn.

Het is niet de bedoeling dat je dit gehele proces van transformatie precies begrijpt met het verstand. Het belangrijkste is een open hart, want de basis van het openen van de kruin is liefde en zachtmoedigheid. De kruin kan alleen geopend worden als het hart zacht is en openstaat.

Bestellen

Hier kun je de Activatie kopen en betalen via iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De download komt na betaling meteen beschikbaar.