Jim Morrison

23-03-2017

Door de vondst van een doos met oude spullen is bij Ismaël de herinnering aan zijn favoriete band van weleer, The Doors, komen bovendrijven. Als hij op Youtube enkele optredens bekijkt en beluistert, verbaast het hem dat deze magistrale muziek hem na al die jaren nog steeds raakt. Zelfs zijn transformatie­proces van de afgelopen jaren dempt op geen enkele manier zijn intense beleving. Waarom, vraagt hij zich af.

Jim Morrison was niet alleen een groot muzikant, hij was ook een grootse ziel. Een ziel van licht, gekomen naar de aarde om hoop in de mensen te ontsteken. Hoop op een betere wereld, een wereld van vrede en liefde. Zijn boodschap raakte jou in jouw hart, omdat zijn boodschap raakvlakken heeft met jouw boodschap. Een boodschap over de nieuwe aarde, waarin vrede en liefde heersen. In jouw jonge jaren werd jij geraakt door zijn muziek. Het luikje van een innerlijk weten werd geopend, een herinnering ontwaakte. Weet, het was niet zijn boodschap over de onvrede over de huidige wereld, wat jou raakte was zijn boodschap over een nieuwe liefdevolle wereld.

En zo zijn The Doors belangrijk geweest voor het verloop van jouw leven. Diep in jou ontwaakte een herinnering, een lichtje ging branden en dit kleine lichtje is nu uitgegroeid tot een brandend vuur; jouw passie. The Doors hebben jouw passie aangeraakt en dat doen zij nog steeds als jij luistert naar hun muziek.

Weet, de taak van Jim Morrison zat erop, zijn leven hoefde niet verlengd te worden. Nu is hij een legende, maar was hij blijven leven, dan had hij minder harten beroerd en minder lichtjes van hoop ontstoken. Zijn dood was onvermijdelijk en noodzakelijk om de lichtjes van hoop te blijven ontsteken tot op de dag van vandaag. Hij rust in vrede, en dat mag jouw boodschap zijn naar al zijn fans die hem al zo lang dragen in hun hart. Amen.

Gechanneld door Luna Magdalena


Deze channeling mag verspreid worden, mits onder vermelding van:
Luna Magdalena - www.newearthcreation.nl

"The most important kind of freedom is to be what you really are.
You trade in your reality for a role.
You trade in your sense for an act.
You give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask.
There can't be any large-scale revolution until there's a personal revolution, on an individual level.
It's got to happen inside first."

Jim Morrison