Golden Light Inwijdingspakket €35,00

11-11-1120

Golden Light + Golden Light Source 2017

Golden Light is een zachte healing-energie, die erg goed werkt als je vergeving wilt geven of ontvangen, of als je angst en/of woede wilt loslaten. Het geeft hoop en moed voor een nieuw begin.

Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat je omringt na een behandeling.

Golden Light werkt zowel op lichamelijk als geestelijk vlak, en is ook goed bij het behandelen van kinderen.

Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Golden Light.

Reiki
Golden Light kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de Golden Light energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan "Golden Light" in plaats van Reiki om de energiestroom te starten. 

Golden Light antennes

Met deze Golden Light inwijdingen kun je met je intentie Golden Light antennes maken. Een Golden Light antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Golden Light.

Je hoeft alleen maar met je intentie een object aan te wijzen om opgeladen te worden (er een "antenne" van te maken) en je focus er ongeveer 15 tot 20 seconden op te houden en het is een Golden Light antenne. Zo eenvoudig is het! Daarna zal het opgeladen object de Golden Light energie uitstralen en alles in zijn veld aanraken. 

Dit is een belangrijk verschil met andere inwijdingen, zoals Reiki, waarbij je een doorgeefkanaal wordt voor kosmische energie.

Het is aan te raden om al ingewijd te zijn in Prana en Kundalini Reiki om de Golden Light Attunement en de Golden Light Source te kunnen ontvangen, echter dit is niet verplicht. 

Founder: Ole Gabrielsen 

Golden Light (1e inwijding)

Na het ontvangen van de 1e Golden Light inwijding kun je met je intentie verschillende soorten Golden Light antennes maken. Enkele toepassingen zijn: 

 • Golden Light water
 • Glazen cellen (nuggets) (bijv. als chakra stenen)
 • EMF filter voor de GSM (plaats een kleine opgeladen witte sticker op de batterij)
 • Juwelen
 • Kleding (bv. zijden doeken en sjaals)
 • Massage olie
 • Huidcrème
 • Vitaminen
 • Inlegzooltjes van schoenen
 • Kristallen
 • En nog veel meer...

Door objecten op te laden en deze in een centrale positie in een ruimte te plaatsen, of door enkele objecten in de hoeken van de ruimte te zetten, kunnen zij ook een ruimte ontstoren.

Golden Light Source (2e inwijding)

Na minimaal drie dagen kun je de Golden Light Source 2017 inwijding doen. Waar je bij Golden Light 2017 Prana antennes maakt, maak je bij Golden Light Source 2017 Golden Light Source antennes. 

Golden Light Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Golden Light antennes!

Bijvoorbeeld als je een Golden Light Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Golden Light antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Golden Light antenne worden. Alles dat in de buurt komt een Golden Light Source antenne, zal veranderen in een permanente Golden Light antenne.

Stel je het gebruik van een normale Golden Light antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Golden Light Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Golden Light Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Golden Light Source 2017 zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Geënergetiseerde stilte

De inwijdingen zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 9 minuten.

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wat krijg je allemaal?

 • Twee audio inwijdingen in MP3 formaat (geënergetiseerde stilte)
 • Uitgebreide digitale handleiding (Nederlands) inclusief originele Engelstalige handleidingen van Ole Gabrielsen (PDF).

Je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.

Bestellen - €35,00

Deze inwijding kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De 2 inwijdingen (MP3) + handleiding (PDF) zijn meteen als download beschikbaar.