en-Activatie pakket €50,00

28/01/2020

Het pakket bestaat uit 7 Activaties:

€50,00 

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Deze Activatie activeert de chakra die de basis vormt van het bestaan op aarde. Het is ook het chakra die gevoed wordt vanuit Moeder aarde. Met deze Activatie zal ook de verbinding met Moeder Aarde worden hersteld. Twee vliegen in een klap dus. Dit om een stevige basis te vormen van waaruit verdere groei mogelijk is.

Al eeuwenlang is men op zoek naar de Heilige Graal, de beker die symbool staat voor het vrouwelijke aspect in onszelf en in de wereld. 2000 Jaar geleden is de grootsheid van Maria Magdalena verkleind en teruggebracht tot dit symbolische voorwerp. Mede hierdoor heeft de mannelijke energie (de behoefte aan geld, invloed, macht) eeuwenlang de scepter...

Deze Activatie helpt om in je kracht komen te staan om van daaruit uit te kunnen reiken naar anderen. Om met een open hart, een geactiveerde basis en vanuit de rust en vrouwelijke zijnsenergie naar buiten te treden.

Dit is de Activatie van het Derde oog. De communicatie met de ziel wordt versterkt (intuïtie) en de poort naar de geestelijke werkelijkheid gaat open. Deze Activatie is de start van je ascensieproces.

Met deze Activatie wordt jouw verbinding met de Goddelijke bron hersteld, waardoor je kan terugkeren naar de oerspronkelijke staat van zijn. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.

Dit is een Activatie van de Hara. De hara bevindt zich ongeveer 4 centimeter onder je navel. Het is het centrum van jouw wezen. Het middelpunt van het universum, daar waar alles om draait. Hier bevindt zich jouw rustpunt, het oog van de orkaan. De leegte, het niets...

Bestellen