Een periode van overgang

02-01-2018

Lieve mensen, jullie hebben vast de berichten gehoord over een veranderende aarde, de nieuwe tijd. En zo niet, dan zullen wij eerst wat uitleggen over de nieuwe aarde en over de dingen die komen gaan. Er gaan grote veranderingen plaatsvinden op jullie planeet. De aarde zit in haar laatste fase van haar transformatieproces. Dat wil zeggen dat de aarde bezig is haar oude cyclus af te ronden en bezig is met het toelaten van de nieuwe cyclus, een nieuw tijdperk. En de aarde zit nu tussen deze twee fases in.

Ook jullie zijn bezig het oude los te laten en het nieuwe toe te laten. Ook jullie zitten in een transformatieproces. Al het oude wordt afgerond en er wordt plaatsgemaakt voor een nieuw begin. Ook jullie zitten in een periode tussen deze twee fases in.

Het kan een periode zijn van onzekerheid, geen houvast hebben, het vertrouwen even kwijt zijn. Je kunt het idee hebben dat het leven aan je voorbij glijdt zonder dat je er grip op hebt, dat de tijd tussen je vingers glijdt. Je kunt het gevoel hebben dat je onder de wateroppervlakte leeft en niet kan zien wat er in je leven gebeurt, dat je geen overzicht heeft. Je zweeft als het ware in het luchtledige. En dat klopt. Je moet het zien alsof je in de lucht springt, op een dood punt aankomt en vervolgens weer naar beneden gaat. Dit punt van overgang tussen het opstijgen en het dalen, wordt ook wel het nulpunt genoemd. En in dit nulpunt bevind je je nu.

Dan is er nog iets wat speelt op aarde en bij jullie zelf en dat is dat jullie meer en meer de neiging krijgen om eens kritisch naar je leven te kijken. Je krabt je eens achter de oren en vraagt jezelf af, is dit het nou waarvoor ik geboren ben? Is dat alles waarvoor ik op aarde ben gekomen? Is dit mijn leven dat ik gewenst had? En dat is goed. Het is goed om kritisch naar je leven te kijken. Dat is de eerste stap die je kunt zetten op weg naar de nieuwe aarde. Lieve mensen, wij herhalen het nogmaals: Het kritisch kijken naar jezelf en naar je leven is de EERSTE STAP die je kunt zetten op het pad naar je hart.

En hier willen we graag op verder gaan. Stap één op weg naar de nieuwe aarde is stap één op weg naar je hart. De volgende momenten willen wij gebruiken om jullie onze liefde te geven. Deze liefde komt niet in woorden tot jullie, maar in gevoel. Wij vragen jullie een paar keer diep in en uit te ademen en met je aandacht naar je hartchakra te gaan...

Wij geven het woord nu aan Jezus en Maria Magdalena:

Dit is Jezus en ik groet jullie vanuit het licht. Ik nodig je uit de komende momenten alleen te voelen. De energie die je zult ontvangen is de allerhoogste energie, de allerhoogste goddelijke liefde. Voel mijn liefde... Weet dat mijn liefde voelbaar is, waar je nu ook bent... Deze energie is zo sterk, je zult dagen gedragen worden door deze liefde...

Dit is Maria Magdalena en ik groet jullie vanuit het licht. Mijn liefde voor jullie is zo groot en is niet in woorden uit te drukken. En net als mijn geliefde Jezus, wil ook ik mijn boodschap aan jullie niet in woorden brengen, maar in gevoel. Voel mijn liefde... mijn liefde is oneindig. En mijn oneindige liefde verspreid ik NU. Ik omarm jou met mijn liefde...

Mijn geliefde Jezus bracht je de mannelijke energie. Ik breng je de vrouwelijke energie. Integreer deze twee energieën in je hart. Laat ze toe...

Deze twee energieën zullen ervoor zorgen dat het evenwicht in jezelf terugkomt. Dat je het gevoel zult krijgen weer vaste grond onder de voeten en grip op je leven te hebben. Dat je weer boven de wateroppervlakte uit kan komen en weer zicht krijgt op je leven.

Wij houden zoveel van jullie. Jullie hoeven niet te lijden. Wij staan jullie bij in deze tijd van overgang. Weet dat wij altijd bij jullie zijn. Amen.

Gechanneld door Luna Magdalena


Deze channeling mag verspreid worden, mits onder vermelding van:
Luna Magdalena - www.newearthcreation.nl