Divine Pakket €50,00

11-11-1080

Divine pakket €50,00

Het Divine pakket bestaat uit 7 Activaties die allen bijdragen aan het verhogen van je energiefrequentie. Vanuit een stevige aardeverbinding, een geactiveerde Zijnsenergie en je ziels Ik Ben wordt de verbinding met de Goddelijke bron hersteld.

Hart Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan. Het is de basis voor alle andere Activaties.

Aardings Activatie

Deze Activatie activeert de chakra die de basis vormt van het bestaan op aarde. Met deze Activatie zal ook de verbinding met Moeder Aarde worden hersteld. Twee vliegen in een klap dus. Dit om een stevige basis te vormen van waaruit verdere groei mogelijk is.

Maria Magdalena Activatie

Dit is een activatie om de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, te activeren, te verstevigen en te verankeren. Je zult meer in rust zijn en je gevoelskant wordt sterker. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.

Ik Ben Activatie

Deze Activatie helpt om in je kracht komen te staan om van daaruit uit te kunnen reiken naar anderen. Jouw ziel wordt zichtbaar en mag met deze Activatie het roer overnemen van het ego. De ziel wordt als het ware de kapitein op het schip van jou en jouw leven. 

Intuïtie Activatie

Met het activeren van het derde oog krijgt de ziel de gelegenheid direct te communiceren met zijn of haar belichaming op aarde. Het derde oog is als het ware de spreekbuis van de ziel. Hierdoor wordt de intuïtie versterkt.

GodsVonk Activatie

Met het activeren van de kruin wordt de basis gelegd om de 13e DNA streng te activeren, waardoor de oerspronkelijke blauwdruk terug kan keren in jouw wezen. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.

Meesterschaps Activatie

De hara (4 centimeter onder je navel) is het centrum van jouw wezen. Het middelpunt van het universum, daar waar alles om draait. Hier bevindt zich jouw rustpunt, het oog van de orkaan. De leegte, het niets... Met deze Activatie wordt de leegte in jou geactiveerd, waardoor het ware meesterschap ingezegend wordt.

Bestellen

Dit pakket kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De Activaties zijn meteen als download beschikbaar.