De val van het allerlaatste duister

21-03-2019

Volle maan
Het is de volle maan van even pas op de plaats, even alles laten zijn zoals het is, een moment van rust en stilte in de hectiek van deze tijd. Een moment om even stil te staan en je te bezinnen op dat wat is en of dat wat is nog wel voldoet aan wat jij diep in jouw hart wil.

Dit is ook de energie die op dit moment heerst op aarde. De energie is even tot rust te komen om een ieder op adem te laten komen, bij te komen van dat wat is geweest en voor te bereiden op dat wat komen gaat. Deze volle maan is het hoogtepunt van deze tijd van rust. Na volle maan zal deze staat van Zijn, in een ieder en op aarde, weer langzaam afzwakken, opdat de storm op aarde weer verder kan razen. Deze volle maan geeft een ieder de kans om bij zichzelf te rade te gaan en te voelen of het leven zoals zich dit nu aandient nog wel is wat hij of zij ervan verwacht. Dit gebeurt al bij vele mensen op aarde in deze tijd. Het is voor velen een keerpunt in de tijd.

De energie op aarde zal na deze volle maan veranderen. De vrouwelijke zijnsenergie is de afgelopen maanden op aarde neergedaald en is geïntegreerd met de mannelijke doe-energie. Deze twee energieën zijn op dit moment in balans. De mannelijke driften zijn tot bedaren gebracht. De mannelijke doe-energie wordt nu gewiegd in de schoot van de vrouwelijke zijnsenergie. Niet alleen in ieders individuele leven, maar ook op mondiaal niveau. Op een laag dieper zal de vrouwelijke zijnsenergie nu haar werk doen.

Nu de mannelijke driften tot bedaren zijn gebracht en de energie in balans is, mag de vrouwelijke energie de scepter overnemen om de aller- allerlaatste mannelijke doe-energie tot rust te brengen. Dat is wat er gaat gebeuren de komende maanden. Zeker op mondiaal niveau zullen de duistere machthebbers, die stug hebben volgehouden tot op de dag van vandaag, door de vrouwelijke zijnsenergie door de knieën gaan.

En niemand hoeft zijn vuisten te heffen of zijn stem te verheffen of de strijd aan te gaan tegen het duister. Het is allemaal niet nodig. De energie op aarde is zo krachtig, de vrouwelijke zijnsenergie zal haar werk wel doen zonder dat daar menselijke inmenging voor nodig is. Dus, geliefde mensen, laat alles zoals het is. Aanschouw het duister en laat het voor wat het is. Schenk er geen aandacht meer aan. Heb er geen oordeel meer over, maar laat het zijn voor wat het is, in de wetenschap dat de energie haar werk wel zal doen om het laatste duister ten val te brengen.

Voor zover de berichtgeving van onze kant. En wij groeten jullie in liefde, amen.

Gechanneld door Luna Magdalena


Deze channeling mag worden verspreid, mits onder vermelding van
Luna Magdalena - www.newearthcreation.nl