7 Chakra's Pakket €50,00

11-11-1111

7 Chakra's €50,00

Het Chakra pakket bestaat uit zeven Activaties, één voor elk chakra. Het is een krachtige manier om geconcentreerde helende energie naar een specifiek chakra te sturen. Iedere Activatie ruimt negatieve energie in het chakra op, brengt het weer opnieuw in lijn en opent het chakra.

De Activaties helpen de chakra's te reinigen en te genezen van oude issues en negatieve energieën die daar worden vastgehouden. 

Basis Chakra Activatie

Deze Activatie activeert de chakra die de basis vormt van het bestaan op aarde. Met deze Activatie zal ook de verbinding met Moeder Aarde worden hersteld. Twee vliegen in een klap dus. Dit om een stevige basis te vormen van waaruit verdere groei mogelijk is.

Buik Chakra Activatie

Deze Activatie opent de poort naar het verleden van je ziel, met alle emoties en oude pijn. Een pad van heling gaat van start. Je ziel wordt opgeschoond. Dit is een voorwaarde om mee te gaan naar de nieuwe aarde.

Zonnevlecht Activatie

Deze Activatie helpt om in je kracht komen te staan om van daaruit uit te kunnen reiken naar anderen. Jouw ziel wordt zichtbaar en mag met deze Activatie het roer overnemen van het ego. De ziel wordt als het ware de kapitein op het schip van jou en jouw leven. 

Hart Chakra Activatie

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Keel Chakra Activatie

Met deze Activatie wordt je keel geactiveerd, waardoor je vanuit je eigen kracht, gestuurd vanuit de ziel, jouw waarheid mag verkondigen. Zonder angst en beperkingen.

Derde oog Chakra Activatie

Met het openen van het hart wordt de verbinding met de ziel gelegd, met het activeren van het derde oog krijgt de ziel de gelegenheid direct te communiceren met zijn of haar belichaming op aarde. Het derde oog is als het ware de spreekbuis van de ziel. Hierdoor wordt de intuïtie versterkt.

Kruin Chakra Activatie

Met het activeren van de kruin wordt de basis gelegd om de 13e DNA streng te activeren, waardoor de oerspronkelijke blauwdruk terug kan keren in jouw wezen. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.

Bestellen

Het Activatiepakket kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De Activaties (MP3) zijn meteen als download beschikbaar.