Ben jij bereid?

11-10-2019

Blogbericht
Het is een chaotische tijd. Een tijd waarin alle ontwikkelingen zich afspelen in een stroomversnelling, zonder dat je de kans hebt op adem te komen. Zonder dat je de tijd hebt te evalueren wat er was en wat er nu is. Alles loopt door, alsof de tijd aan het versnellen is, een inhaalslag aan het maken is na de langzame en logge tijd tot eind vorige eeuw.

Het lijkt alsof een vulkaan zich aan het vullen is met lava. De druk wordt opgevoerd en wordt hoger en hoger. De vraag is... wanneer vindt de uitbarsting plaats?

En als de vulkaan uitbarst, wat doe jij? Ren je weg, vlucht je, of laat je de lava op je afkomen en zie je wel wat er gebeurt?

Wat doe jij?
Wat doe jij als de pleuris uitbreekt?
Wat doe jij als er zoveel chaos ontstaat op aarde en in je leven dat je het niet meer weet?
Wat doe jij als je geen sturing meer hebt over jouw leven?

Ben je dan bereid alles los te laten en te laten gebeuren wat er gebeurt?

Chaos is noodzakelijk

Het is een Universele wet dat CHAOS noodzakelijk is om veranderingen te bewerkstelligen. Het oude moet eerst afgebroken worden alvorens we het nieuwe kunnen opbouwen. De chaos is al gaande op aarde en in de individuele levens van de mens en zal de komende tijd alleen nog maar toenemen.

Dit is geen leuk nieuws, ook geen leuk vooruitzicht. Dit is ook anders dan je gewend bent te horen en te lezen, dat realiseer ik me. Alle berichtgevingen op het internet zijn gericht op de mooie tijd die komen gaat. Een tijd vol vrede, harmonie en vreugde.

Die mooie tijd zal zeker komen, maar eerst zullen we met z'n allen het oude 3D leven moeten afbreken om het nieuwe in de hogere dimensies te kunnen opbouwen. De oude toren zal eerst moeten omvallen, om op de puinhopen een nieuwe toren te kunnen bouwen.

Het vergt moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om dit proces van loslaten en afbraak aan te gaan... Ben jij bereid?