Overvloed Energie Inwijding €35,00

11-11-1111

De Overvloed in je leven wordt bepaald door de frequentie waarmee je vibreert. Wat je uitstraalt trek je aan, dus wanneer je energie om welke reden dan ook laag is, is het moeilijk om overvloed in je leven te ervaren. Het doel van deze inwijding is om je energiefrequentie aan te passen en te verhogen naar de 999 Zilveren straal van Overvloed energie.

999 Zilveren Straal Overvloed Energie 

Extreem hoge energie

De energie van 999 Zilveren straal Overvloed Energie is extreem hoog. Het bevindt zich in de hogere frequenties van het universum. De energetische velden van dit systeem dringen door elke weerstand en lagere frequenties heen. Het verhoogt je energie stapsgewijs, zodat je stap voor stap kunt opklimmen naar een volgend niveau van overvloed.

Symbool
Met dit systeem word je afgestemd op een symbool om je te helpen bij het gebruik van de energieën van 999 Zilveren straal Overvloed Energie.

Als je met deze energie van Overvloed werkt, veranderen je gedachten en overtuigingen. Ze worden opgetild naar een hoger niveau, waardoor je de positieve overvloed ervan kunt ervaren in je dagelijks leven.

Wat krijg je allemaal?

  • Een audio inwijding in MP3 formaat (geënergetiseerde stilte)
  • Een symbool waarmee je kunt werken
  • Digitale handleiding (Nederlands)

Je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.

De inwijding

Geënergetiseerde stilte

De inwijding is als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 9 minuten. 

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op vrijwel dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Bestellen - €35,00

Deze inwijding kun je bestellen en betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact | Creditcard. De inwijding (MP3) + handleiding (PDF)  zijn meteen als download beschikbaar.