Inspiratie Coaching (Ismaël)


We lopen allemaal weleens vast in ons leven. Dat we even niet meer weten welke kant op te gaan. Met onszelf, in ons leven, in relaties, op ons werk, etc. Een onverwachte opmerking, een goed gesprek, een heldere ingeving kan deze impasse doorbreken. We kunnen geduldig wachten op zo’n wonderlijk moment, we kunnen er ook naar op zoek gaan. Een sessie met een inspiratiecoach kan uitkomst brengen.

Hoe ga ik te werk? Allereerst zorg ik voor een goede en vertrouwde sfeer tussen ons, een sfeer waarin alles gezegd kan worden. Soms confronterend, soms troostend, maar altijd inspirerend. De toon van het gesprek is overwegend luchtig, want in een ontspannen staat komen heldere ideeën beter door dan in een gespannen toestand. Veel humor dus en veel relativering.

Mijn inspiratiesessies doe ik dan ook bij voorkeur in een leuke omgeving, zoals op het strand. En strandwandeling staat garant voor nieuwe frisse ideeën. Het oude verwaait waardoor het nieuwe kan doorkomen.

Wat houd je over aan een inspirerend gesprek met mij? Altijd een goed gevoel. Ik toon begrip voor jouw situatie en ik kan jouw hart helpen openen, waardoor verzachting ontstaat. Vaak levert een gesprek met mij ook nieuwe inzichten op waar je verder mee kunt in jouw leven. Ik ben namelijk goed in het loskoppelen van emoties, starre overtuigingen, etc. Een andere invalshoek, een frisse blik van bovenaf doet wonderen. En ik kan desgewenst jouw probleem in het kader plaatsen van de nieuwe tijd, door aan te geven wat niet meer werkt en wat juist wel werkt. Leren mee stromen op de golven van de nieuwe tijd, een tijd vol liefde en inspiratie!

 
Heb je interesse? Neem dan contact met mij op.