Boek Het geheim van mijn ziel


Spirituele roman
 
Na de aanslagen op 9/11, ben ik (Ismaël) op zoek gegaan naar de zin van het leven en de bron van geluk. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik dat de ziel hierbij een sleutelrol speelt. Wij zijn niet alleen een belichaming van onze ziel, maar de ziel bezit ook de sleutel naar onze goddelijkheid.

Ik heb mijn inzichten in romanvorm opgeschreven om de mensen die nu massaal ontwaken een helpende hand te bieden bij hun zoektocht.

 


Lucas de Wind leidt een heel gewoon leven; hij werkt, is getrouwd en verwacht zijn eerste kind, maar hij is niet écht gelukkig. Er ontbreekt iets, maar wat?

Dan slaat het noodlot toe. In korte tijd wordt hij opgeschrikt door een aantal ingrijpende gebeurtenissen. Zijn vader overlijdt, hijzelf en zijn vrouw kruipen door het oog van de naald. Waarom overkomt hem dit?  Wat is de zin ervan? Lucas laat het er niet bij zitten en besluit op onderzoek uit te gaan.

Tijdens zijn zoektocht gaat er een wereld voor hem open. Langzaam maar zeker leert hij het geheim van de ziel kennen; pijnlijke gebeurtenissen zijn geen toeval of pesterij van het leven, maar uitdagingen om te groeien in wijsheid, kracht en liefde. Dankzij de tegenslagen in zijn leven, leert Lucas zichzelf kennen en wordt hij een gelukkig mens...Ismaël:
De veranderingen op aarde dagen je uit op zoek te gaan naar de goed verborgen schat in jezelf: de ziel. Alleen de ziel bezit het antwoord op de zingevingsvragen wie je bent en wat je komt doen.
Ik hoop dat mijn boek een bron van inspiratie zal zijn bij jouw zoektocht.
 

Een aantal reacties:
* Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de download van het boek. Er is voor mij heel veel op z'n plaats gevallen. Irma
* Zeer knap en vlot geschreven. Otto
* Het verhaal heeft me diep geraakt. Marieke
* Wat een heldere kijk op het leven. Dankjewel. Marian
* Prachtig hoe de beschreven levensvisies tot een eenheid worden gesmeed. Jan
* Jouw gevoel voor humor is heel herkenbaar. Terra

Vader: "Mooi, maar waarom wil je dit aan de grote klok hangen?"
Zoon: "Omdat het de hoogste tijd is om te ontwaken."
 

Te bestellen bij 1boek.nl voor € 14,95.
Bestellen