Reiki massage
Vul een subtitel in

In deze tijden van stress is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen en regelmatig te ontspannen. Zeker als je burn-out bent of er tegenaan zit. Een massage kan uitkomst bieden. Door het lichaam op een toegewijde manier aan te raken, verdwijnt de opgekropte spanning uit je lichaam én uit je hoofd. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd voor positieve energie en voor nieuwe ideeën en inzichten.

Een helende of Reiki-massage is een combinatie van reiki en massage. Reiki is het doorgeven van helende energie via de handen. 

De sessie starten we met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wie je bent en waarvoor je gekomen bent. We overleggen vervolgens samen welke intentie we aan de sessie zullen meegeven. Na het uitspreken van de intentie laten we deze meteen weer los om de heling in de massage over te dragen aan de energie en de spirits die via mij hun werk doen. Hierdoor kun je vertrouwen hebben dat alles wat gebeurt goed is en je hoogste goed dient.

Na het gesprek start de massage op de massagetafel. Ik stem me eerst op je af door mijn handen op je te leggen. Vaak zijn dat die plekken van je lichaam waar heling nodig is. De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook mentale of emotionele. Als ik voel dat het klaar is, begint de massage. Langzame en zachte aanraking zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel en een goede doorstroming van de energie. De hele sessie is feitelijk gericht op het stimuleren van de helende kracht van je lichaam. 

De massageolie die ik gebruik is zuivere amandelolie. Ben je allergisch voor noten, laat het me dan weten, dan warm ik andere olie op. 

Een sessie duurt 1,5 uur totaal.