Helende massage
Vul een subtitel in

Helende massage

In deze tijden van stress is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen en regelmatig te ontspannen. Een massage kan uitkomst bieden. Door het lichaam op een toegewijde manier aan te raken, verdwijnt de opgekropte spanning uit je lichaam én uit je hoofd. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd voor positieve energie en voor nieuwe ideeën en inzichten.

Een helende of Reiki-massage is een combinatie van reiki en massage. Reiki is het doorgeven van helende energie. Tijdens de sessie leg ik mijn handen op die plekken van het lichaam waar heling nodig is. De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook mentale en emotionele.

Als ik voel dat het klaar is, begint de massage. Langzame en zachte aanraking zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel en een goede doorstroming van de energie.

De hele sessie is feitelijk gericht op het stimuleren van de helende krachten van het lichaam. Na afloop zullen de klachten minder of helemaal weg zijn.

De massageolie die ik gebruik is zuivere amandelolie. Ben je allergisch voor noten, laat het me dan weten, dan warm ik andere olie op. Als je wilt kan ik ook pure magnesiumolie gebruiken. 

Een sessie duurt 1,5 uur totaal en kost € 130 (magnesiumolie + € 10).