Healing & Reading

Healing & Reading

Een Healing & Reading is veelal gericht op het opheffen van blokkades, waardoor jouw spirituele ontwikkeling een impuls krijgt. Dat kan bijvoorbeeld het openen van je hart zijn, het helen van je emoties, innerlijk kind, het vergroten van je intuïtie of het versterken van het contact met je ziel. Hierdoor word je wijzer, krachtiger en liefdevoller, zowel naar jezelf als naar anderen toe. Het is alsof je een ui afpelt en je uiteindelijk bij de kern uitkomt: jouw ware zelf.

Na de kennismaking met een kopje thee of koffie en gesprek over jouw levenssituatie en de 'problematiek' waarvoor je komt, start de sessie op de behandeltafel. Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. Mijn handen nemen het volledig over. Ook komen er woorden en boodschappen door (de reading) die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie.

Weet, niets gebeurt waar jouw ziel geen toestemming voor geeft. Alles is goed en je kunt je in vertrouwen aan mijn 'goede zorgen' overgeven.

Enkele mogelijkheden als aanleiding voor een sessie:

  • Het opheffen van een blokkade waardoor je leven weer gaat stromen
  • Het openen en verzachten van je (gekwetste) hart, waardoor je weer openstaat voor liefde in je leven
  • Heling van je innerlijk kindje waardoor je niet meer zo emotioneel zult reageren op bepaalde gebeurtenissen
  • Het wegnemen van negatieve energie waardoor je weer happy kunt zijn
  • Het versterken van je eigenliefde en eigenwaarde waardoor je niet meer afhankelijk van (de liefde van) een ander bent

Een sessie duurt in totaal 1,5 uur en kost € 150.