5G Healing

Download nu onze Krachtige energietransmissie (gratis)

Transformeert je lagere menselijke in je hogere Goddelijke (ziel) wil

Ben jij bang voor de elektromagnetische straling van de 5G antennes die momenteel overal gemonteerd worden? Weet, ook 5G past in het goddelijk leerplan voor de mens op aarde. Het is de bedoeling! 

Na de angst voor het corona virus sta je voor een nieuwe uitdaging: het loslaten van je lagere menselijke wil. 

Wij helpen je door het schetsen van het hoger perspectief (het is allemaal de bedoeling) en met een krachtige energietransmissie die jouw lagere wil helpt te transformeren in je hogere wil.

5G vanuit hoger perspectief

Alles verloopt volgens het goddelijk plan. Ons leertraject op aarde ligt vast. Niets is toevallig, niets wordt aan het toeval overgelaten. Net als het corona virus een doel dient, dient de 5G straling ook een doel.  De antennes schieten niet voor niks als paddenstoelen uit de grond. Binnenkort neemt de elektromagnetische straling op aarde enorm toe, met alle gevolgen van dien. Hoe past deze ontwikkeling in het goddelijk plan en hoe kunnen wij er mee omgaan?

Afscheid nemen van onze menselijke wil
Het corona virus geeft ons de kans om angst te transformeren in vertrouwen. 5G geeft ons de kans om afscheid te nemen van onze menselijke wil. Na dit zware proces doorlopen te hebben, is het niet langer mijn wil geschiede, maar uw wil. Niet langer regeert de lagere wil, gebaseerd op oude denkbeelden, emoties, verlangens en lust, maar de hogere wil van de ziel, de goddelijke wil, gebaseerd op licht en liefde, vertrouwen en overgave, empathie en compassie, op eenheid en harmonie.

Volgzame schapen
Ook dit is geen makkelijk proces. We worden door de straling aan banden gelegd. We kunnen geen kant meer op. Alsof het leven, de wil, de spirit helemaal uit ons weggezogen wordt. Met als gevolg dat we volgzaam worden. En dit is de opzet van het duister: onze wil breken, opdat we volgzame schapen worden. 

Het duister als instrument van het licht
Wie vanuit een hoger perspectief naar het leven kan kijken, weet dat het duister een instrument is van het licht, een instrument van bewustwording. Met andere woorden: er zit een andere kant aan deze duistere medaille, een lichtkant. We krijgen dé kans om Gods wil tot uitdrukking te gaan brengen in ons leven.

Wat kun je doen?
Je kunt op verschillende manier omgaan met deze zware uitdaging. Je kunt je kop in het zand steken en het allemaal laten gebeuren. Je legt jouw lot in handen van de autoriteiten. Je kunt ook jouw zwaard trekken en ten strijde trekken. Maar deze strijd kan je niet winnen. Er is ook een derde manier: je kunt je er ook bewust bij neerleggen. Het laten gebeuren, in de wetenschap dat je er op een bepaald moment herboren uitkomt. 

Leg je erbij neer
Wij adviseren de derde manier: Leg je erbij neer. Stop met vechten, je kunt de strijd niet winnen, je maakt het drama alleen maar groter en langer voor jezelf. Zak erin, maar blijf trouw aan het diepe gevoel van vertrouwen dat het goed is, dat het allemaal de bedoeling is, het gevoel dat afkomstig is van jouw ziel. Berust en accepteer. Wie dit kan opbrengen, maakt de reis door de apathie korter en leefbaarder. Wie dit kan opbrengen komt uiteindelijk herboren uit het vuur van vernietiging, als een feniks die uit de as herrijst. Aan het einde van de donkere tunnel wacht jouw ziel!

→ Niets is toevallig, niets gebeurt zonder instemming van God en de ziel. Laat het gebeuren...

Om jou hierbij te helpen, hebben we een energietransmissie op afstand gemaakt. Wie dit bestand download, kan makkelijker zakken in het gevoel van berusting en acceptatie. De kortste weg uit de ellende...


Een enorme uitdaging
We snappen dat dit een enorme proef is, een enorme uitdaging. Het druist in tegen alles wat we geleerd hebben en tegen het oergevoel van overleven. Wij leren vanaf dag één onszelf op te bouwen, te versterken, kennis te vergaren en vaardigheden te leren. Maar dit is tegenover gesteld, de omgekeerde wereld. Dit gaat niet over opbouwen, maar over afbreken, niet over vasthouden maar over loslaten, niet over beschermen maar over kwetsbaar openstellen.

Dit is het afpellen van alle menselijke lagen die de kracht, wijsheid en liefde van de ziel blokkeren. Net zolang afpellen tot er niets meer overblijft van je oude zelf. Lucht, noppes, niets. nada. Van daaruit - vanuit het Niets - kun je als bezield mens het Alles betreden. Om dit proces aan te kunnen, moet je eerst jouw angst transformeren in vertrouwen.

→ Daarom komt eerst het corona virus en daarna de 5G straling.

Wil je hier meer over weten, lees dan het boek van Ismaël Openbaringen van Sananda. Hierin staat klip en klaar beschreven hoe dit allemaal past in het grotere plaatje van de eindtijd. Een tijd van grote uitdagingen! Een tijd waar we middenin zitten!

Lees meer

Krachtige energietransmissie

Geënergetiseerde stilte
De energietransmissie is als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 9 minuten.

Een audio transmissie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de energie op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Gratis download

Na het invullen van je gegevens is het MP3 bestand meteen als download beschikbaar