God op aarde

In God op aarde gaat ons avontuur verder. Een avontuur dat je verstand nog verder te boven zal gaan... Na heling van oude pijn en bewustwording van onze grootsheid, worden we door onze liefdevolle zielenfamilie in de sferen klaargestoomd om onze grootse taak op aarde op te pakken: de mensheid informeren over het grote proces van ontwaken en de komst van een nieuwe aarde.

Om onze missie te kunnen uitvoeren, moesten we God op aarde worden. Van alles wat ons vasthield aan de menselijke staat van Zijn hebben we afstand moeten doen. Alles waaraan we zekerheid ontleenden, is ons uit handen geslagen. Het is niet meer onze menselijke wil geschiede, maar onze goddelijke wil.

Dit ingrijpende proces hebben we met veel enthousiasme en eerlijkheid, met een lach en een traan in dit boek beschreven. We hopen dat ons boek voor jou een bron van inspiratie zal zijn. Het staat ook jou te wachten. De wonderen van het leven liggen voor het oprapen, als je ze maar wilt zien. Het leven is zo mooi, als je maar bereid bent je oude donkere bril af te zetten.

Dit boek draagt de titel God op aarde en niet God in de hemel. Dit betekent dat we de hemel op aarde kunnen scheppen, als we de God in onszelf erkennen. Door de keuzes die we dag in dag uit maken scheppen we de wereld waarin we leven, door in onze grootsheid te stappen, maken we louter nog liefdevolle keuzes.
De weg naar God loopt via het hart en de ziel. Als we bereid zijn om in liefde te leven, dan openen we ons hart, als we ons zuivere gevoel serieus nemen, dan raakt ons leven bezield. Door met hart en ziel te leven, laten we de goddelijke bron in onszelf ontspringen en komen onze grenzeloze talenten weer tot leven, magische talenten die onze stoutste dromen te boven gaan.
Als onze wijze en krachtige talenten vrijelijk uit de bron kunnen stromen, dan scheppen we een nieuwe werkelijkheid, een liefdevolle en wonderlijke werkelijkheid. Alle schokkende en wonderlijke gebeurtenissen op aarde zijn bedoeld om het licht in de mens te ontsteken, alles wordt in het werk gesteld om jou, lieve lezer, op pad te sturen. Ben je bereid de uitdagingen aan te gaan, ben je bereid je over te geven aan het wonder dat leven heet? Ja, dan ligt de weg naar de nieuwe aarde ook voor jou open.
De weg zal niet altijd eenvoudig begaanbaar zijn, maar met humor, overgave en enthousiasme kom je een heel eind. Het is een magische tijd, zorg dat ook jouw leven vervuld raakt met de wonderen van het leven. Een nieuw leven wacht op ons en iedereen heeft de keuze... Ga je ook mee?
In licht en liefde,

Ismaël Sananda

- 217 pagina's -

Bestellen  €9,90

Hier kun je het e-Boek kopen en betalen via iDEAL | Paypal | Bancontact. De download komt na betaling meteen beschikbaar.

Herroepingsrecht
Als je het eBook hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het PDF bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.