Ademende mondkapjes

Zeer goed ademende mondkapjes van 100% BIOLOGISCHE KATOEN met kleine gaatjes (tule)

Ben jij op de hoogte van het feit dat mondkapjes ongezond zijn en ben je op zoek naar een alternatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij verkopen goed ademende mondkapjes van zachte tule, gemaakt van 100% BIOLOGISCHE KATOEN. Het mondkapje bestaat uit 2 lagen gebreide netstof (met kleine gaatjes) met een zacht elastisch koordje voor achter je oren. Je kunt gewoon vrij in- en uitademen. 

Vrij in- en uitademen *keep breathing*

Het mondkapje bestaat uit 2 lagen soepele tule met een zacht elastisch koordje achter de oren. Bij het dragen kun je gewoon vrij in- en uitademen. Echt heel fijn. 

En niemand kan zien dat er kleine gaatjes in de stof zitten. Hierdoor stoot je ook geen mensen voor het hoofd die in angst geschoten zijn en vermijd je discussies met mensen die het goede voorbeeld willen geven. Het is in ieder geval een niet-medisch mondkapje, zoals voorgeschreven.


Wij verkopen de mondkapjes via BIOfabrics

Ze zijn ideaal - gezien de omstandigheden -, en niet alleen voor de bewuste en kritische mens, maar zeker ook voor mensen met COPD of astma, mensen met een angststoornis of voor de brildragende mens... 

Ze zijn geschikt voor zowel mannen, vrouwen, als kinderen vanaf ca 12 jaar, omdat je de koordjes achter je oren of hoofd zelf op maat kunt maken.

► nu ook kleinere maat mondkapjes voor kinderen van ca 6 - 11 jaar (voor o.a. België, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk)

Vele kleuren...

GOTS gecertificeerd

Soft tule is een gebreide netstof. De stof heeft kleine ingebreide gaatjes, wat de stof een zeer luchtig karakter geeft. Doordat de stof is gebreid, is deze licht elastisch.

De tule is gemaakt van 100% biologische katoen. Geproduceerd in Turkije volgens GOTS voorwaarden.

GOTS
Bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast. Lees meer over GOTS

Tips

  • De kant waar de tunnel met de koordjes inzitten zijn de zijkanten van het mondkapje. Als je 2 koordjes per tunnel aantrekt, komt er model in het mondkapje.
  • De koordjes kun je zelf op maat maken door op de gewenste lengte een strakke platte knoop te leggen. De uiteindes van de koordjes kun je afknippen. Vervolgens trek je het knoopje in de tunnel van het mondkapje.
  • Leg ze na het dragen een tijd in een bakje met kokend water om de bacteriën te doden, bij voorkeur elke dag. Af en toe wassen op 30 of 40 graden, in een waszakje.

Beste mondkapje ooit!

Je kan gewoon heerlijk ademen, voelt nauwelijks dat je er 1 op hebt. Dank jullie wel! Ik heb jullie product ook aanbevolen bij vrienden. Dat jullie maar veel mogen verkopen - zolang het nog nodig is.

Hallo Luna, Ik heb ze in goede orde ontvangen en ben erg tevreden erover: want ik heb even getest, maar als brildrager heb ik met moeite beslagen brillenglazen kunnen krijgen. En dat maar een klein beetje. Als het zover komt, de verplichting dus, dan heb ik in ieder geval de goede mondkapjes.

Heel blij met de mondkapjes ze zijn heel prettig om te dragen en een snelle levering!

Onze dank 

Dank voor de mondkapjes. Wat een opluchting zeg, letterlijk en figuurlijk. Eindelijk kan ik zonder angst een mondkapje dragen en weer redelijk rustig de trein in. Je hebt me echt enorm geholpen. Dank je wel! 

Ik ben zeer tevreden! Zo wordt t dragen van een mondkapje weer een beetje dragelijker! Blij met jullie ontwerp!

Fijn mondkapje in een prachtige zachte stof. Als je 'm op hebt valt het niet eens op dat het zo doorzichtig is. Goede bereikbare klantenservice en goede service.

Dank je wel. Ik draag de mondkapjes tijdens het masseren en ik krijg nu meer lucht. Ik vind ze helemaal top!

Voldoet prima aan de verwachting. Heel fijn dat ik nu weer kan winkelen zonder benauwd te voelen. En ook mijn bril beslaat een stuk minder.

Hoi Luna, ondanks dat mijn hele wezen in opstand komt, heb ik toch je mondkapjes gekocht. Nu nog wennen aan het idee en dan ben ik klaar voor de verplichting :-(.

De kapjes zijn heel mooi en fijn, heb er al 2 eerder besteld🙏🏻💖 en nu dus weer.

Heb het mondkapje ontvangen. Eerder dan verwacht. Ik ben helemaal geen voorstander voor een muilkorf maar deze is prima en je kan goed ademen in dit kapje dus ben super tevreden !! 

Zeer hartelijk bedankt voor de geleverde maskers. Ze zijn in goede orde binnen gekomen. Heel prettig dat ze af te stellen zijn en vooral...... lucht!!!!!!!

Ik ben jullie dankbaar. Het is erg dat het MOET, maar zo kan ik er zonder angst en misselijkheid mee om gaan. Dank je wel.

  • Dag lieve mensen van new earth creation, Wat fantástisch dat jullie dit doen!!! Ik zat heel de tijd innerlijk te strijden en voelde me zo beklemd met de gewone mondmaskers die je adem inperken. En nu kan ik eindelijk in rust en vrede een maskertje dragen wanneer het echt moet. Ook fijn dat het er uitziet zoals de andere maskers waardoor het niet als provocatie gezien wordt. Zo hoef je niet met elke moraalridder in discussie te gaan, en sommige mensen die echt bang zijn voelen zich veilig, terwijl ik toch gewoon (relatief) normaal kan ademen! Dus opnieuw: DANKJULLIEWEL!!!!!! 

Ik ben super blij met de mondkapjes!!!!! Ik gebruik ze voor mijn werk en niemand ziet dat ik gewoon adem kan halen. Dit is waar ik al die tijd naar op zoek was en ik ben superblij dat ik ze bij jullie heb kunnen bestellen!!! Ik was echt wanhopig op mijn werk toen ze me verplichtten een mondkapje te dragen terwijl ik hart en vaatziekten heb. Ze zijn op mijn werk gewoon knettergek geworden! Iemand met hart en vaatziekten dwingen een bekkeppel te dragen! Het was een enorme opluchting voor mij dit mondkapje!!!! Mijn directrice gaf me zelfs een compliment over mij mondkapje dat ze hem zo mooi vond maar ze zag niet dat hij gewoon zwaar doorzichtig is.  Ik raad het verder ook alle mensen in mijn omgeving aan om bij jullie dit mondkapje te bestellen. ️Ik wen jullie heel veel sterkte met jullie geweldige onderneming waarbij jullie zo goed inspelen op mensen die net zo denken als jullie. Chapeau!!!