eBook De weg naar mijn Ziel

gratis eBook - De weg naar mijn Ziel

(eerste vier hoofdstukken)


Download GRATIS de eerste vier hoofdstukken:

De Weg naar mijn Ziel

eBook € 10,00
eBook € 10,00

Ismael heeft (onder zijn gewone naam) een spannende roman geschreven over zijn zoektocht naar de ziel. Een inspirerend verhaal over een jongeman, die na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven op zoek gaat naar duidelijkheid. Waarom overkomt hem dit? 

Hij ontdekt dat alleen de ziel antwoord kan geven op deze vraag. Wil je duidelijkheid hebben over wie je bent en de gebeurtenissen in je leven en wil je het leven op aarde betekenis geven, dan zul je de weg naar jouw ziel moeten gaan bewandelen....

Het leven van nu, vol onzekerheden, is bij uitstek geschikt om op zoek te gaan naar nieuwe inspirerende en hoopgevende visies. De ziel geeft niet alleen betekenis aan het leven, maakt het leven niet alleen zinvol, het is ook het oog van de orkaan, de orkaan die thans over aarde raast om het oude weg te blazen en zo ruimte te scheppen voor het nieuwe, het nieuwe dat we vanuit de ziel gaan scheppen... Doe je mee?

Wie de stap wil zetten naar een liefdevolle wereld, moet zijn hart openen en het contact met de ziel herstellen. Dit is voor nu de opgave. In mijn roman leg ik op een boeiende en spannende manier uit hoe je dat kunt doen. Voor de één zal het een feest der herkenning zijn, voor de ander een totaal nieuwe levensvisie. Het vlot en spannend geschreven avontuur van Lucas de Wind is daarbij een handige wegwijzer.

Is je interesse gewekt?

Bestel dan het hele eBook:

Het eBook kost € 10,00 en komt direct als download (ePub en PDF) beschikbaar na het afronden van je betaling (iDEAL of Paypal).