Soulcoaching

Skypesessie met Ismaël

Wil je meer in je liefdevolle kracht gaan staan? Meer in de flow van het leven komen? Meer de magie van het leven ervaren? Dat kan door het maken van contact met je ziel. 

De ziel bezit de antwoorden op de vragen wie je bent en wat je hier komt doen. Door contact met je ziel te maken, krijg je antwoorden op deze belangrijke levensvragen. Hierdoor ga je meestromen op de golven van het leven. Het gevecht met het leven wordt beëindigd, de leegte wordt gevuld, de sluiers worden opgetrokken. Je weet wie je bent en wat je te doen staat. Dit geeft niet alleen heel veel energie en voldoening, maar ook vertrouwen en inspiratie. De weg naar de ziel moet je zelf afleggen. Het is namelijk een ervaringsreis. Alleen door de uitdagingen in je leven aan te gaan, leer je jezelf en je talenten kennen. 

Daarbij is hulp van buitenaf zeer welkom zo nu en dan. Graag wil ik jou op weg helpen of, als je al op weg bent, verder helpen. Hoe doe ik dat? Door de aandacht op de verschillende facetten van jezelf te richten: het hoofd met het verstand, de buik met de emoties, het gehele lichaam en de geest (spirit). 

Al deze facetten kunnen namelijk het contact met de ziel blokkeren. Bijvoorbeeld teveel in je hoofd zitten, teveel gedreven worden door emoties als boosheid, angst en verdriet, teveel spanning in je lichaam meedragen en teveel aandacht voor materiële zaken. 

Door rust in je hoofd te scheppen, door traumatische gebeurtenissen alsnog te verwerken, door het lichaam te leren ontspannen en door de sluiers voor de geestelijke werkelijkheid op te trekken, kan je een heel ander mens worden, een mens vol wijsheid, kracht en liefde. Een mens vol bezieling!  

► Een sessie duurt 45 - 60 minuten en kost €120.