Boeken

Deze boeken kunnen je helpen bij je proces van bewustwording (stap 1) en heling (stap 2). Zie visie voor uitleg van de stappen.

De weg naar mijn ziel
Tjeerd Roosjen


Dit boek is een beschrijving van de zoektocht naar een vreedzame en menswaardige wereld, een wereld die begint bij onszelf. Want alleen als wij mooie bouwstenen van onszelf maken, kunnen we een harmonieuze samenleving bouwen. Alleen als wij vrede met onszelf sluiten, kunnen we anderen oprecht de hand reiken. Op enerverende wijze wordt het proces van heling en transformatie beschreven. Van hoe wij van strijdende en kibbelende mensen, begripvolle en inspirerende bouwstenen kunnen worden. 

Bestellen

Een nieuwe aarde
Eckhart Tolle


In dit boek wordt de blauwdruk beschreven voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen. Het ego-gerichte bewustzijn heeft aarde en mensheid aan de rand van de totale catastrofe gebracht. Het is dan ook hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn. Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? 

Bestellen

Maak je hemel op aarde
William Gijssen


In dit boek vertelt meester Anton, de geleidegeest van de schrijver, hoe de geesteswereld in elkaar steekt, waar de ziel in het lichaam huist en hoe de mens zelf het verloop van zijn eigen leven mede vormgeeft. Hij vertelt de ware opdracht van de ziel en verklaart de evolutie van de ziel door de zeven sferen heen. Voor het eerst in de geschiedenis wordt uitgelegd dat die sferen ook werkzaam zijn op Aarde en
wat een ziel juist te leren heeft in elke sfeer en binnen elke trap van die sfeer. 

Bestellen