De Wederopstanding

In dit boek neem ik, Luna, jou mee op reis, een opmerkelijke reis van mij en mijn tweelingziel. Onze ontmoeting eind 2005 heeft een ware orkaan ontketend in ons leven, een orkaan die zijn gelijke niet kent. De herinnering aan onze grootse ziel ontwaakte en onze persoonlijke geschiedenis kwam tot leven. Een geschiedenis die van grote invloed is geweest op de ontwikkelingen op aarde.

Het verhaal over onze ontdekkingsreis willen we graag delen met een ieder die belangstelling heeft. Niet om de geschiedenis te laten herleven, maar om ermee af te kunnen rekenen. Na het helen van deze pijnlijke en wonderlijke geschiedenis, richten we onze aandacht uitsluitend nog op het nu en de toekomst.

Twee fragmenten uit het boek:

Een boodschap van Maria Magdalena voor Luna:

Lieve Luna, ik vind het moeilijk een begin te maken met mijn boodschap aan jou. Om je duidelijk te maken hoeveel ik van je houd. Dat ik altijd je ben, al je hele leven. Dat je zo graag mijn liefde wilde voelen, maar dat niet durfde, omdat je het jezelf niet waard achtte. Maar weet, jij en ik zijn één. Wij zijn gemaakt uit dezelfde energiebron.

Een boodschap van Sananda voor Ismaël:

Wij zijn samengesmolten en jij en ik zijn één. Dat betekent, mijn lieve broeder, dat wij aan onze gezamenlijke taak gaan beginnen. Vanaf nu werken wij samen, jij en ik. Onze samensmelting is voor altijd. Jij bent mij en ik ben jou. Wij zijn één.

Toelichting op het boek:

Sinds enkele jaren communiceer ik met een groep wezens van licht. Destijds stelden zij zichzelf voor als de afgezanten van de Spirituele Hiërarchie. Zij zijn mijn steun en toeverlaat geweest gedurende de jaren van mijn bewustwordingsproces.

Veel van de gesprekken met deze lichtwezens heb ik opgeschreven in mijn dagboek of opgenomen met de memorecorder. Dit boek is een selectie daaruit. Ik wil benadrukken dat niets is verzonnen; alles wat hierin beschreven staat is echt gebeurd. Het is een nauwkeurige beschrijving van wat er de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden in ons leven.

Wij beseffen ons terdege dat de openbaring in dit boek te vergelijken is met een fakkel in een kruithuis. Weet, wij zijn het vuur, maar niet het kruit. De springstof zit in jezelf; jij bepaalt zelf jouw reactie op onze onthulling, jij bepaalt zelf of je wel of niet ontploft. Jouw overtuiging is het kruit dat tot ontploffing kan komen.

Lieve lezer, weet en besef dat ons verhaal niet met het verstand te volgen is. Het lezen van dit boek doet een beroep op een ander deel van jezelf: je gevoel. Lees het boek niet in een keer uit, maar neem er de tijd voor. Zet je kritische geest opzij en laat je beroeren. Voel wat mijn woorden met je doen, voel hoe de energie van dit boek ook jouw hart kan openen. Open je voor de onuitputtelijke bron van liefde die ook in jou leeft.

Geniet van dit boek en laat niet alleen de woorden tot je doordringen, maar ook onze energie en onze liefde.

Luna Nada

- 213 pagina's -

Bestellen  €9,90

Hier kun je het e-Boek kopen en betalen via iDEAL | Paypal | Bancontact. De download komt na betaling meteen beschikbaar.

Herroepingsrecht
Als je het eBook hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het PDF bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.