Bijeenkomsten Lichtwerkers

Ben jij, als lichtwerker, diep door het stof gegaan de afgelopen jaren? Ben jij ook van de koude kermis thuisgekomen? Heb jij ook tegenslag op tegenslag moeten ervaren? Heb jij ook afscheid genomen van je ego en persoonlijke wil? Ben jij ook tegengewerkt door het universum, om je totaal krachteloos te maken? En voel jij nu ook de behoefte om je weer op te richten en te verbinden met gelijkgestemden...

Alle chaos, ellende en tegenwerking heeft tot doel het leven op aarde tot stilstand te brengen, om in het niets c.q. de leegte te geraken, om van daar uit het nieuwe te laten verschijnen als een phoenix die uit de as herrijst. Van een mens geleid door het ego naar een mens geleid door de ziel.

Ook de mensheid zal, net als de lichtwerkers, door dit zware proces heen moeten. Daarom de chaos op aarde. En wij, de lichtwerkers, hebben het pad energetisch geëffend voor de mensheid. Om het voor de mensen makkelijker te maken. Nu de mensheid ontwaakt, mogen we (eindelijk) tevoorschijn komen en aan de slag gaan. Door ons weer te verbinden als lichtwerkers, neemt onze kracht toe...

Maandelijkse bijeenkomsten
De afgelopen jaren zijn ook wij door een heel intensief afbraakproces gegaan, waarin we afstand hebben moeten doen van alles wat ons dierbaar was in ons leven. Wij voelen nu echter dat het tijd is om uit onze cocon te treden en contact te leggen met gelijkgestemden. Daarom hebben wij het plan opgevat om een aantal bijeenkomsten te organiseren voor lichtwerkers die zich in onze boodschap hekennen. 

Dit willen we doen vanaf eind mei 2020. Om te beginnen één keer per maand op een vrijdagochtend. Op deze ochtend kunnen we ervaringen uitwisselen en mediteren. Luna zal een gechannelde boodschap doorgeven en Ismaël zal een toelichting geven op actuele gebeurtenissen. Natuurlijk staan we open voor een actieve bijdrage van jou. Laat het ons weten. We hopen dat je enthousiast bent over dit initiatief en we hopen snel van je te horen!

Data
29 mei 2020 (onder voorbehoud)
26 juni 2020
25 september 2020
30 oktober 2020
27 november 2020

Tijd
10.00 - ca 12.30 uur
Vanaf 9.45 kun je binnenlopen en staan de koffie en thee klaar

Bijdrage
€ 15 euro per persoon per keer

Waar
Leiden

Ja, ik geef mij op!

... of ik heb een vraag / opmerking